HSBC vyzývá největší podnikatelské talenty v ČR - uzávěrka European Business Awards se blíží!

[Tisková zpráva] Divize firemního bankovnictví HSBC Bank plc – pobočka Praha vyzývá firmy v České republice, aby zviditelnily své podnikatelské úspěchy.

Tato výzva souvisí s blížící se uzávěrkou přihlášek do soutěže o ceny European Business Awards 2010, která vyzdvihuje a propaguje inovace a podnikatelský úspěch v rámci celé EU.

Ocenění European Business Awards, které je udíleno již čtvrtým rokem podnikům všech velikostí a ze všech oborů, totiž poskytuje českým firmám příležitost reprezentovat svoji zemi v celoevropském měřítku v celkem osmi soutěžních kategoriích.

Vyhodnocení provedou nejuznávanější evropské podnikatelské kapacity. Vítězové převezmou ceny za přítomnosti více než 400 nejvýznam­nějších evropských politiků, manažerů, podnikatelů, komentátorů a zástupců médií během slavnostního večera, který se uskuteční v listopadu v Paříži.

Andrew Blach, ředitel firemního bankovnictví HSBC Bank plc – pobočka Praha, řekl:

„Po dvou těžkých letech v podnikání se nyní začíná pomalu vracet optimismus, a proto vyzýváme k účasti v soutěži společnosti, které vzkvétaly navzdory nepřízni okolností, efektivně inovovaly i v průběhu hospodářského poklesu, nebo podnikají udržitelným způsobem s kladnými výsledky. Jsme přesvědčeni, že nastal čas, abychom uznali a ocenili důmysl a odhodlání, které mnoha podnikům v ČR umožnily přežít a často se i rozvíjet, a dostát tak své národní pověsti na celoevropské scéně.“

Mezi porotci ceny European Business Awards byly v minulosti významné osobnosti jako Wim Kok, bývalý nizozemský premiér, Petar Stojanov, někdejší prezident Bulharska, a Emil Constantinescu, bývalý prezident Rumunska. José María Aznar, dřívější předseda vlády Španělska, prohlásil: „O soutěži European Business Awards mám to nejvyšší mínění. Je to úžasná iniciativa zaměřená na propagaci hodnot a zásad, v něž věříme: svobody, demokracie, svobody projevu, otevřených trhů a otevřené společnosti.“

Chcete-li se přidat k těm nejlepším evropským podnikům a přihlásit se do soutěže, obraťte se prosím na registrační tým na telefonním čísle + 44 (0)20 7234 3535, nebo na e-mailové adrese info@businessa­wardseurope.com.