HSBC Premier úspěšně rok na českém trhu

HSBC Bank plc - pobočka Praha slaví první výročí uvedení exkluzivního balíčku služeb Premier na český bankovní trh.

Počáteční rok, kdy jsme zařadili HSBC Premier do našeho portfolia, byl velmi úspěšný a předčil tak naše očekávání, říká Jiří Zelinka, ředitel osobních finančních služeb. Česká pobočka HSBC Bank plc uvedla tuto celosvětově propojenou bankovní službu v březnu loňského roku a dále pokračuje v expanzi.

U příležitosti prvního výročí HSBC Premier připravila banka pro své klienty speciální dárek v podobě čtyřměsíčního termínovaného vkladu s úročením 4% p.a. Tato výjimečná nabídka platí od 1. března 2009 do 29. května 2009 při otevření účtu HSBC Premier a vkladu nových prostředků ve výši právě jednoho milionu korun na termínovaný vklad.

V průběhu tohoto roku představí HSBC Bank plc – pobočka Praha další spořicí a investiční novinky. Chceme nabídnout klientům například profilová portfolia sestavená podle jejich potřeb včetně možnosti výběru z 50 tisíc fondů z celého světa, uvádí Martin Fuchs, šéf investičních produktů. Již brzy představíme také konzervativním investorům nový produkt se zajímavým výnosem, dodává Fuchs.