Hotovost na Multiservis úvěr lze získat přímo na obchodních místech GE Capital Bank

16. října 2002

Společnost GE Capital Multiservis nabízí svým klientům další novinku. Klienti společnosti GE Capital Multiservis, kteří obdrží dopis se zvýhodněnou nabídkou hotovostního úvěru, si mohou po doložení základních údajů vybrat hotovost přímo na kterémkoli ze 187 obchodních míst GE Capital Bank. Hotovostní úvěr je nabízen v rozmezí 10 000 až 30 000 korun a nabídka platí po dobu 3 měsíců.

Klienti oslovení osobním dopisem GE Capital Multiservis mají možnost vybrat hotovost na kterémkoliv ze 187 obchodních míst GE Capital Bank. „Při výběru hotovosti přitom nepotřebují potvrzení o příjmu ani ručitele. Pouze ověříme, zda údaje o klientovi, na jejichž základě byla nabídka připravena, se nezměnily. Stačí jen občanský průkaz, druhý doklad totožnosti a dopis s nabídkou,“ uvedl ředitel GE Capital Multiservis Jiří Pathy.

Součástí písemné nabídky GE Capital Multiservis je informace o tom, kolik peněz si může klient na obchodních místech GE Capital Bank vybrat. Zákazník si může sám vybrat měsíční splátku, která mu vyhovuje a délku splácení zvolit od 10 do 30 měsíců. Zákazník si odnese hotovost, aniž by musel uvádět, za jakým účelem si peníze půjčuje. „Nabídka je poskytnuta pouze vybraným klientům, kteří aktuálně splňují všechny podmínky pro získání dalšího úvěru hotovostního typu,“ upřesňuje Jiří Pathy.

Nabídka hotovostního Multiservis úvěru není první v řadě zvýhodněných produktů společnosti GE Capital Multiservis poskytovaných ve spolupráci se sesterskou GE Capital Bank. Například klient, který má zřízen nebo si zřídí u GE Capital Bank běžný účet, má možnost získat od sesterské společnosti GE Capital Multiservis O.K. kartu se sníženou úrokovou sazbou 1,65 procent měsíčně (běžná úroková sazba O.K. karty vydané u obchodníka je 1,89 procent).

Zvýhodněnou sazbu u O.K. karty může získat každý zájemce, který splní standardní podmínky pro vydání O.K. karty a má již založený nebo si založí běžný účet u GE Capital Bank. Klient pak hradí měsíční splátky z běžného účtu u GE Capital Bank prostřednictvím trvalého příkazu nebo inkasem, nikoli složenkami.

Bližší informace o nabídce zvýhodněného Multiservis úvěru a O.K. karty mohou klienti získat na bezplatné telefonní lince 800 131 111 nebo na internetové adrese: www.gecapital.cz.

Poznámka – Informace o Multiservis úvěru a O.K. kartě:

Standardní spotřebitelský úvěr Multiservis umožňuje nakoupit zboží bez potřebné hotovosti. Na rozdíl od leasingu se ihned po nákupu na úvěr stává zákazník vlastníkem zakoupeného zboží. Multiservis úvěr může zákazník využít až do částky 75 000 Kč. U úvěru do 18 000 Kč není potřeba potvrzení o zákazníkově příjmu. Multiservis úvěr je možné kdykoliv předčasně splatit.

Nákupní úvěrová O.K. karta je založena na principu revolvingového (automaticky se obnovujícího) úvěru. Zákazník pouze jedinkrát uzavře smlouvu a při každém dalším nákupu se již prokazuje pouze O.K. kartou a občanským průkazem. Životnost této úvěrové karty je prakticky neomezena. Úvěrový rámec je u O.K. karty 20 násobkem zvolené měsíční platby a pohybuje se v rozmezí 10 000 – 75 000 Kč. Velmi široká je také využitelnost O.K. karty – lze s ní nakupovat nejen u 6 tisíc prodejců po celé České republice, ale také vybírat hotovost na všech 187 obchodních místech a ve více než 250 bankomatech GE Capital Bank. Při žádosti o O.K. kartu není třeba ručitele. Zákazník tak nemusí žádat nikoho ze svých blízkých o jištění úvěru. Nákup zboží na splátky je velmi rychlý, pohodlný a jednoduchý.

Jan Hainz, tiskový mluvčí GE Capital Multiservis