Honda zahajuje značkové financování v České republice

Honda Finance Europe Plc (HFE), finanční divize Honda Motor Europe Ltd, zahájila program značkového financování Honda Finance u sítě prodejců Honda v České republice, a to v rámci partnerství s CAC LEASING, jedním z největších poskytovatelů leasingových služeb na českém trhu. Tato spolupráce má zabezpečit uspokojení zvyšujících se požadavků na financování vozidel Honda v České republice.

Honda Finance Europe už má podobné programy ve Velké Británii a Německu a věří, že nadešel správný čas k zahájení financování pod značkou Honda Finance také v České republice, aby tím zároveň podpořila prodeje značky na trzích, kde hodlá Honda dále expandovat. Honda Finance Europe bude napomáhat rostoucím prodejům pomocí vývoje nových programů financování dealerských skladů a zajímavých nabídek pro zákazníky značky Honda.

Na rozjezd financování Honda Finance nabízí Honda svým zákazníkům nabídku leasingu s nulovým navýšením na všechny modely Jazz jako alternativu k nabídce tohoto modelu s klimatizací zdarma.

Vybrali jsme si CAC LEASING jako našeho partnera v České republice, pro jeho zkušenost ve značkovém financování a spolupráci s výrobci a pro jeho schopnost nabízet takové produkty, jaké naši dealeři budou potřebovat. CAC LEASING prokázalo tolik potřebný aktivní a flexibilní přístup nutný ke zvýšení našich prodejů, řekl Philip Ross, ředitel prodeje a marketingu Honda Finance Europe.

Ross dále dodává: Pro zákazníky značky Honda znamená toto partnerství výhodné podmínky financování u všech produktů a spolupráci s velmi zkušenými finančními společnostmi, CAC LEASING a Honda Finance Europe.

Považujeme toto partnerství za důležitý krok vpřed, který nám pomůže posílit naší pozici na trhu. Společně s Hondou vytváříme atraktivní produkty, které pomohou oběma společnostem k dalšímu růstu. řekl k novému produktu Christoph Greussing, generální ředitel CAC LEASING.

Jitka Tkadlecová
Mather Public Relations, s.r.o.