Home Credit a. s. oznamuje změny ve svých statutárních orgánech

Dozorčí rada společnosti Home Credit a. s. projednala v souladu se stanovami společnosti a platnými právními předpisy ukončení působení Ing. Miloše Stibora ve funkci předsedy představenstva, a to ke dni 31. ledna 2007. Předsedou představenstva byl s účinností od 1. února 2007 jmenován Ing. Erich Čomor, místopředsedou představenstva byl nově zvolen Ing. Ladislav Chvátal, který předtím odstoupil z funkce člena dozorčí rady společnosti.

Dozorčí rada společnosti Home Credit a. s. projednala v souladu se stanovami společnosti a platnými právními předpisy ukončení působení Ing. Miloše Stibora ve funkci předsedy představenstva, a to ke dni 31. ledna 2007. Předsedou představenstva byl s účinností od 1. února 2007 jmenován Ing. Erich Čomor, místopředsedou představenstva byl nově zvolen Ing. Ladislav Chvátal, který předtím odstoupil z funkce člena dozorčí rady společnosti.

Na základě rozhodnutí jediného akcionáře – Home Credit B.V. – byl novým členem dozorčí rady společnosti jmenován Ing. Pavel Vyhnálek.

Představenstvo společnosti Home Credit a. s.:

• Ing. Erich Čomor, MBA, předseda
  • Ing. Ladislav Chvátal, místopředseda
  • Ing. Milan Dočkal, člen
  • Mgr. Martin Vetýška, člen

Dozorčí rada společnosti Home Credit a. s.:

• Ing. Pavel Pfauser, předseda
  • Ing. Karla Henčlová, člen