Home Credit nabízí ve Sportisimu sportovní vybavení na splátky

[Tisková zpráva] Home Credit začal nabízet spotřebitelské úvěry v prodejnách se sportovními potřebami Sportisimo. Zákazníci si ve Sportisimu mohou koupit na splátky jak sportovní oblečení, tak vybavení na různé druhy sportů. Úvěry od Home Creditu garantují nulové poplatky za vyřízení a předčasné splacení, zákazník je může doplnit i pojištěním.

„Finanční služby, které mohou lidé ve Sportisimu využít, jsou jednoduché na vyřízení a nákup tak o moc neprodlouží. Zajímavou výhodou při koupi více různých druhů zboží je možnost sloučení do jednoho nákupu, respektive na jednu úvěrovou smlouvu,“ říká Zbyněk Rychtář, ředitel obchodní sítě společnosti Home Credit.

Ve Sportisimu nabízí Home Credit klasický účelový úvěr na zboží, s nímž jsou spojené nulové poplatky za uzavření smlouvy a předčasné splacení. V současné době mohou zákazníci nakupovat na splátky v 27 obchodech tohoto řetězce, spolupráce se však v průběhu roku rozšíří na všech 53 prodejen v České republice.

Prodejny Sportisimo nabízí široký sortiment potřeb pro sportovce i volný čas. Do poloviny března mohou zákazníci ve všech prodejnách výhodně zakoupit zimní sortiment ve výprodejových cenách. Jedná se zejména o lyže, lyžařskou obuv, snowboardy a zimní textil. Zároveň Sportisimo již od března nabízí všem zákazníkům nové kolekce obuvi a textilu známých značek, in-line bruslí, jízdních kol a cyklo doplňků.

Parametry úvěrových produktů Home Credit ve Sportisimu

Spotřebitelský úvěr Sportisimo

•    úvěrový rámec: min. 3000 Kč – max. výše neomezená (standardně do 100 000 Kč)

•    splatnost úvěru: 10 – 72 měsíců