GTS si slevu nenechá pro sebe

Praha 4. srpna 2004 – Na základě změny velkoobchodní nabídky Českého Telecomu rozšířila společnost GTS od 4. srpna nabídku služeb ADSL. Služby GTS Volnost Doma a GTS ADSL nyní umožní širokopásmové připojení k internetu o rychlosti 256/64 kbit/s s agregací 1:50 za 599 Kč měsíčně bez DPH. Objem přenesených dat GTS stále neúčtuje. Navíc všichni zákazníci, kteří si objednají službu do 30. září, získají zřízení služby za 1 Kč.

Vysokorychlostní připojení na internet je pro naše zákazníky zase o něco dostupnější a to nejen co se ceny týče, uvedl Tomáš Budník, ředitel komerční divize GTS. GTS k těmto službám na rozdíl od Českého Telecomu neúčtuje žádné další poplatky za pevnou IP adresu, dodal Budník. Služba zahrnuje také e-mailovou schránku zdarma a možnost surfovat a telefonovat zároveň. Zákazníci služby GTS Volnost Doma a GTS ADSL, mají rovněž možnost využít snížení paušálu za běžnou telefonní linku z původních 495 Kč na 279 Kč.

Společnost GTS CZECH působí na českém trhu od roku 1991 a poskytuje firmám i domácnostem v České republice kompletní portfolio telekomunikačních služeb. Důsledně prosazuje liberalizaci českého telekomunikačního trhu a zpřístupnění internetu široké veřejnosti. Společnost je držitelem certifikátu kvality ČSN EN ISO 9001:2001.