GTS Novera získala ocenění Firma kraje

Celonárodní telekomunikační operátor GTS Novera byl zvolen ve čtvrtém ročníku soutěže Firma kraje nejlepší firmou Hlavního města Prahy. Soutěž, jejíž posláním je poukázat na firmy, které aktivně pracují s lidmi, podporují své zaměstnance a tím i významně ovlivňují region, ve kterém sídlí, pořádá společnost INC Consulting.

GTS Novera se stala vítězem 4. ročníku soutěže Firma kraje. V hlasování desítek personálních a vzdělávacích manažerů GTS Novera zvítězila v kraji Hlavního města Prahy. Soutěž je otevřená všem společnostem působícím v České republice se sídlem v daném kraji a probíhá dvoukolovým systémem. Do prvního kola jsou automaticky nominovány významné firmy každého kraje. Přihlásit se však může jakákoliv firma. V druhém kole pak zástupci všech přihlášených společností hlasují mezi sebou a volí tři nejlepší společnosti v daném kraji. Celkem se soutěže v kraji Praha zúčastnilo 144 firem.

„Každé ocenění je příjemné, ale toto ocenění nás těší obzvláště a jsme na něj patřičně hrdi. Vždyť v uplynulých třech letech jsme začlenili do svých struktur celkem čtyři konkurenční operátory, což znamenalo obrovský nápor především na oblast řízení lidských zdrojů. Bez aktivní práce s lidmi, naslouchání jejich připomínkám a požadavkům a bez jejich odpovídající motivace bychom nemohli toto dlouholeté akviziční období, během kterého jsme museli smísit celkem čtyři různé firemní kultury, úspěšně zvládnout,“ řekl Milan Rusnák, generální ředitel společnosti GTS NOVERA a.s.