Generálním ředitelem Citibank a.s. byl jmenován Kenneth Quinn

Vedení finanční skupiny Citi dnes oznámilo, že počínaje dnešním dnem se novým generálním ředitelem pobočky Citibank v České republice stal Kenneth Quinn.

Kenneth E. Quinn

Kenneth Quinn nejprve pracoval od roku 1979 ve společnosti Ernst & Young v New Yorku. Do Citibank nastoupil v roce 1982 a za posledních 25 let vykonával řadu funkcí nejen v USA, ale po celém světě. V letech 1982 – 1987 působil jako produktový manažer konzultačního oddělení pro globální finanční management Citibank; dále vykonával tři roky funkci „senior“ bankéře se sídlem v Clevelandu ve státě Ohio. V letech 1991 – 1996 působil v Rio de Janeiru v Brazílii, kde měl na starosti nadnárodní dotace v rámci korporátních služeb banky.

Následně pracoval Kenneth Quinn čtyři roky v Číně jako vedoucí Global Relationship Banking. Do USA se vrátil jako ředitel Global Relationship Bank pro jižní a středozápadní státy USA. V roce 2005 nastoupil do funkce generálního ředitele a ředitele divize korporátního bankovnictví Citibank v Kanadě, kterou vykonával doposud.

Kenneth Quinn vystudoval Williams College (BA) a získal titul MBA na Stern School při New York University.