Generali Pojišťovna a.s. likviduje škody po povodních

Generali Pojišťovna a.s. v současné době stále žije především likvidací následků ničivých záplav.
Pro urychlení likvidací škod napáchaných letošními ničivými povodněmi byly řady likvidátorů v pojišťovně Generali posíleny o speciálně vyškolené interní pracovníky a likvidátory z nepostižených oblastí.

Pojišťovně Generali bylo ke konci minulého týdne nahlášeno přibližně 930 škodních událostí v přibližné hodnotě 850 milionů korun v pojištění majetku. V pojištění motorových vozidel bylo nahlášeno 32 pojistných událostí, jejichž pojistná částka dosahuje přibližné výše 4 milionů korun..
Nejvíce škod je do dnešní doby hlášeno z Prahy, jižních a západních Čech.

Klienti pojišťovny Generali by se pro hlášení škod měli obracet na kanceláře pojišťovny Generali nejlépe přímo v dané lokalitě (adresy všech poboček jsou uvedeny na www.generali.cz), k ohlášení škod mohou však využít také bezplatné infolinky pojišťovny Generali 0800 150 155, která je v provozu od pondělí do pátku od 8 do 18 hod , na e-mail: servis@generali.cz, telefonicky na číslo 02/ 21 091 000 nebo na fax. číslo: 02/ 21 091 300.

Martina Kurfirstová
Generali Pojišťovna a.s.