GE Money Multiservis nabízí svoji kreditní kartu v síti Tesco

Společnost GE Money Multiservis připravila se svým dlouhodobým obchodním partnerem, společností Tesco, další výhodnou nabídku, která usnadní nakupování zákazníkům této sítě. Po předložení potřebných dokladů na finančních stáncích v síti Tesco je možné podepsat smlouvu a získat kreditní kartu MoneyCard. Všichni zákazníci, kteří si pořídí kartu MoneyCard na libovolném obchodním místě společnosti Tesco, mohou využít 5% slevu na nákup zboží.

Díky jednoduchosti a rychlosti využívají lidé v obchodních domech a hypermarketech nákupy na splátky stále častěji. Mohou si tak dovolit pořídit do své domácnosti dražší a kvalitnější výrobky, než jaké by kupovali při platbě v hotovosti, řekl Charlie Coode, generální ředitel společnosti GE Money Multiservis.

Po předložení občanského průkazu, druhého dokladu totožnosti, dokladu pro ověření adresy a potvrzení o příjmu získává klient mezinárodně platnou kreditní kartu s úvěrovým rámcem 5 000 Kč až 75 000 Kč (pro úvěrový rámec nižší než 18 000 Kč přitom není nutné potvrzení o příjmu předkládat). Karta je využitelná k platbám u všech obchodníků přijímajících karty Maestro, je s ní rovněž možné vybírat hotovost ze všech bankomatů.

Úroková sazba MoneyCard 1,65 % měsíčně patří k nejnižším na trhu, pokud klient uhradí peníze čerpané z karty do stanoveného data splatnosti, neplatí žádný úrok z bezhotovostních nákupů, a to až po dobu 50 dnů. Pokud se klient rozhodne nesplatit čerpanou sumu najednou, může si sám zvolit výši měsíční splátky, její minimální hranice je přitom 5 % nebo 10 % z úvěrového rámce. Vedení karty je v prvním roce zdarma, při ročním obratu nad 60 000 Kč je vedení zdarma i v následujících letech. Součástí MoneyCard je úrazové pojištění zdarma, klient může využít i volitelné možnosti pojištění splátek a komplexního cestovního pojištění.

Do konce roku mohou navíc všichni zákazníci, kteří si pořídí kartu MoneyCard na libovolném obchodním místě společnosti Tesco, využít 5% slevu na první nákup veškerého zakoupeného zboží v hodnotě více než 5 000 Kč, pokud použijí k úhradě právě tuto kartu.