GE Money Multiservis nabízí v předvánočním období úvěr s nulovým navýšením

Společnost GE Money Multiservis, poskytující spotřebitelský Multiservis úvěr a kreditní kartu MoneyCard, nabízí svým klientům v období předvánočních nákupů speciální nabídku – zákazníci mohou do konce roku nakupovat na splátky s nulovým navýšením.

Tato nabídka se vztahuje na všechny smlouvy o Multiservis úvěru uzavřené od 20. října do 31. prosince 2005. Každý, kdo v tomto období nakoupí zboží ve vybraných obchodech na Multiservis úvěr, může využít tříměsíčního odkladu splátek. Po zaplacení akontace, která činí minimálně 10 % z ceny zboží, se klient může rozhodnout mezi dvěma možnostmi splácení: buď se rozhodne využít možnosti splatit celý úvěr kdykoli do tří měsíců bez jakéhokoli navýšení ceny, nebo začne zakoupené zboží standardně splácet až po třech měsících, tj. po Vánocích.

Při volbě varianty splacení úvěru do tří měsíců od data nákupu nebude účtováno spotřebiteli žádné navýšení ani poplatky za zřízení úvěru nebo vedení účtu. Tato varianta je vhodná například tehdy, pokud klient aktuálně nedisponuje celkovou potřebnou částkou k nákupu, ale ví, že do tří měsíců bude mít dostatek finanční hotovosti ke splacení úvěru.

V předvánočním období dochází k výraznému zatížení rodinného rozpočtu, jako každý rok proto nabízíme produkty s odkladem splátek. Velmi výhodnou variantou pro zákazníky je možnost splacení bez navýšení – klient tak může udělat radost době i svým blízkým a nezaplatí přitom ani korunu navíc, uvedl Charlie Coode, generální ředitel společnosti GE Money Multiservis.

Zatímco v průběhu celého roku převažuje zájem o splátkové financování tzv. bílé techniky (pračky, ledničky), v předvánočním období dochází k nárůstu nákupů tzv. hnědé techniky (televizory, DVD přehrávače, hi-fi zboží). V letních měsících jsme také zaregistrovali růst zájmu o splátkové financování dovolených a očekáváme, že podobný trend se projeví i v zimních měsících v oblasti financování zimních dovolených na horách, uvedl Jiří Pathy, předseda představenstva GE Money Multiservis.

Hlavní konkurenční výhodou Multiservis úvěru je jeho dostupnost a snadnost vyřízení. S jeho pomocí mohou spotřebitelé nakupovat na splátky ve více než 6 350 obchodech po celé České republice zboží v hodnotě od 3 000 Kč do 75 000 Kč. Vyřízení úvěru přitom trvá jen několik minut a zákazník nemusí předkládat potvrzení o příjmu.

Eva Chaloupková
manažerka externí komunikace GE Money Multiservis