GE Money Multiservis nabízí „Nákup vzhůru nohama”

Kampaň „Nákup vzhůru nohama“ společnosti GE Money Multiservis přináší zájemcům o nákup na splátky nové výhody – společně s úvěrem mohou snadno získat i kreditní kartu MoneyCard.

Zájemci o nákup na splátky Multiservis mohou od 1. dubna využít novou nabídku – uzavřít společně s podpisem smlouvy o poskytnutí úvěru i smlouvu o vydání kreditní karty MoneyCard s úvěrovým rámcem až 20 000 Kč. Časově omezená propagační kampaň končí 31. května 2005. Během kampaně mohou zákazníci GE Money Multiservis nakupovat skutečně „vzhůru nohama“ – nejen že nemusí při nákupu uhradit celou kupní cenu, ale při řádném splácení získají od GE Money Multiservis jednoduše další peněžní prostředky.

Celý proces je velmi jednoduchý – stačí, aby klient při podávání žádosti o úvěr předložil potřebné doklady a na místě zaplatil od 10 procent z ceny zboží. Pokud zákazník splní všechny kritéria společnosti GE Money Multiservis bude mu zaslána kreditní karta MoneyCard a to bez jakýchkoliv dodatečných podpisů nebo předkládání dodatečných dokladů.

Finanční prostředky na kartě MoneyCard mohou jejich držitelé přitom využít k nákupu zboží, k výběru hotovosti nebo si ji ponechat jako finanční rezervu, uvedl Jiří Pathy, předseda představenstva a generální ředitel GE Money Multiservis.

Za kartu MoneyCard se neplatí žádné měsíční poplatky a v prvním roce ani roční poplatek – navíc, pokud držitel uhradí peníze čerpané z karty do stanoveného data splatnosti, neplatí žádný úrok z bezhotovostních nákupů, a to až po dobu 50 dnů.

Požádat si o úvěr Multiservis může každý, komu je více než 18 let a předloží potřebné doklady: platný občanský průkaz, druhý průkaz totožnosti (např. řidičský průkaz, rodný list nebo cestovní pas) a bankovní kartu. Pokud žadatel bankovní kartu nevlastní, předloží doklad pro ověření adresy (výpis z bankovního účtu, vyúčtování za telefon, plyn, elektřinu nebo nájem).

Tato kampaň opět dokazuje roli GE Money Multiservis jako inovátora českého trhu se spotřebními úvěry. Nakupování na splátky s GE Money Multiservis je totiž snadné, rychlé a flexibilní, nyní se ale díky této nabídce stává pro klienty ještě lákavějším, doplnil Jiří Pathy.

Akce „Nákup vzhůru nohama“ bude podpořena kampaní sestávající ze citylightů (rozmístěných po celé České republice), půlminutových rozhlasových spotů a POS materiálů umístěných na prodejnách, které nabízejí produkty GE Money Multiservis.

Zákazníci GE Money Multiservis mohou nakupovat na splátky jednoduše bez doložení potvrzení o výši příjmu, a to až do maximální výše úvěru 75 000 Kč. I proto je GE Money Multiservis jedničkou na českém trhu splátkového prodeje – v roce 2004 financoval nákupy za 8,176 miliardy korun. Celkový objem nově poskytnutých úvěrů vzrostl v roce 2004 meziročně o 28,9 %, počet aktivních karet překročil 444 tisíc kusů. K 31. prosinci 2004 mohli nakupovat spotřebitelé na splátky s GE Money Multiservis v síti více než 6 350 „kamenných“ obchodů a v síti několika desítek internetových obchodů. Kreditní kartu MoneyCard mohou navíc zákazníci GE Money Multiservis použít na více než 30 tisících místech v ČR a 7,6 milionech místech v zahraničí označených logem Maestro. Velmi úspěšných výsledků dosáhl GE Money Multiservis také na Slovensku. Objem poskytnutých úvěrů zde ke konci roku 2004 vzrostl meziročně o 60,7 % na 1,764 miliardy Kč.

Eva Chaloupková
manažerka externí komunikace GE Money Multiservis