GE Money Bank poradí, jak čerpat dotace z EU, a nabídne řadu finančních řešení za zvýhodněných podmínek

Ve dnech 1. až 5. října proběhne Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně, v jehož rámci GE Money Bank představí speciální nabídku pro podnikatele v oborech lehkého průmyslu. Na stánku GE Money Bank budou k dispozici specializovaní bankéři, kteří podnikatelům poradí, jak efektivně čerpat prostředky z fondů Evropské unie na financování jejich investičních a provozních aktivit. Kromě úvěrových produktů má GE Money Bank připravenu také zvýhodněnou nabídku spořících účtů a termínovaných vkladů s atraktivními úročením.

„Lehké strojírenství je jedním z našich prioritních sektorů. Pro podnikatele z této oblasti představíme speciální nabídku finančních řešení jejich provozních a investičních potřeb včetně služby EU Servis. V rámci níž dokážeme podnikatelům pomoci s efektivním získáváním dotací z EU,“ říká sektorový manažer GE Money Bank pro lehký průmysl Zdeněk Toušek. „Podnikatelé také budou moci využít jedinečné příležitosti získat úvěr od GE Money Bank na projekty veřejně podpořené, za výrazně zvýhodněných podmínek. Kromě toho na MSV naši bankéři nabídnou účet Genius Business Active, spořící účet a termínované vklady pro podnikatele za výhodnějších podmínek,“ dodává Zdeněk Toušek.

Na stánku GE Money Bank v sektoru F, který bude lákat netradičním designem v podobě odletové haly, si podnikatelé budou moci nechat odborně posoudit, zda a v jaké výši mohou získat dotaci z programů Evropské unie na jejich podnikatelské záměry. Pro případ potřeby předfinancování či spolufinancování těchto projektů má GE Money Bank v nabídce investiční úvěry, jejichž vyřízení nabídne na veletrhu zdarma.

Nabídka vyřízení úvěru zdarma platí pro klienty, kteří v době od 1. do 5. října 2007 vyplní s bankéřem certifikát a vyčerpají úvěr v minimální výši 3 miliony korun bez DPH do 29. února 2007. Vyplněním certifikátu budou také automaticky zařazeni do soutěže o víkend v Dublinu pro 2 osoby. Více informací o soutěži na www.gemoney.cz/eu-servis.

GE Money Bank pro podnikatele v rámci veletrhu připravila:
EU Servis – kompletní poradenství pro podnikatele, kteří chtějí žádat o dotace z fondů Evropské unie
širokou nabídku úvěrových produktů šitou na míru potřebám lehkého strojírenství
• exkluzivní nabídku vyřízení investičního úvěru zdarma
soutěž o víkendový pobyt pro 2 osoby v Dublinu (více na www.gemoney.cz/eu-servis)
• paušální účet Genius Business Active s 6 měsíčním vedením účtu zdarma pro nové klienty
konzultace s osobními bankéři
spořící účty a termínované vklady s nejvýhodnějšími úrokovými sazbami na trhu

Podnikatelům z oboru lehkého strojírenství (kovovýroba, strojírenství, elektrotechnika, výroba zdravotní a optické techniky) nabízí GE Money Bank zvýhodněné úrokové sazby v rámci spořícího účtu a termínovaného vkladu.