GE Money Bank otevřela novou pobočku v Českých Budějovicích

[Tisková zpráva] Návštěvníci pobočky mohou vyhrát notebook za 10 000 Kč

Slavnostní představení nové pobočky GE Money Bank v obchodním centru Mercury v Českých Budějovicích proběhne 29. dubna od 12 do 18 hodin. Pro návštěvníky bude připravena tipovací soutěž o notebook v hodnotě 10 000 Kč a také malé občerstvení. Otevírací doba bezbariérového obchodního místa je po celý týden, včetně víkendu, od 8 do 18 hodin. Pro klienty je na pobočce k dispozici depozitní bankomat, který umožňuje jak výběr, tak i vklad hotovosti. Při založení běžného účtu na nové pobočce do konce června 2011 získají klienti vedení účtu na půl roku zdarma.

Notebook vyhraje soutěžící, který nejpřesněji odhadne počet elektrických zásuvek na nové pobočce. Tipovací soutěž bude ukončena 1. května ve 12 hodin. Zákazníci novou pobočku využívají již od 18. dubna a mají tak v Českých Budějovicích možnost výběru ze čtyř obchodních míst GE Money Bank. Prostřednictvím depozitního bankomatu mohou klienti nejen peníze vybírat, ale mohou je také vkládat a provádět tak například hotovostní platby. Přes bankomaty GE Money Bank lze rovněž přispívat na projekty UNICEF podporující děti v zemích třetího světa.

Nové prostory pobočky GE Money Bank v obchodním centru Mercury jsou provedeny podle interiérového návrhu významné světové designérské společnosti IDEO, která je na trhu jedničkou ve svém oboru. Uspořádání místnosti, materiály, použité barvy i doplňkové služby reagují na potřeby současných zákazníků. Na pobočce klientům ušetří čas i samoobslužná zóna, která jim umožní rychle vyřídit základní bankovní operace.

Zájemci mohou na pobočce využít například aktuální akční nabídky Expres půjčky s možností výběru jedné ze tří možných výhod: poskytnutí půjčky a předčasného splacení zdarma, zaplacení jedné splátky bankou nebo odkladu splátek o 3 měsíce. Expres půjčku lze získat ve výši od 30 do 600 tisíc korun, přičemž GE Money Bank nevyžaduje žádné zajištění úvěru. O poskytnutí rozhoduje banka na počkání, do 5 minut od podpisu smlouvy má klient peníze na účtu.

Klienti si zde mohou zřídit také Variabilní hypotéku GE Money Bank s jednou z nejnižších úrokových sazeb na trhu (2,99 % p.a.) a velkou flexibilitou splácení. Od března navíc snížila banka poplatek za zpracování hypotéky na 2 900 Kč. Změna platí pro všechny účelové hypotéky a to bez ohledu na výši hypotečního úvěru.

V České republice mohou klienti GE Money Bank využívat široké sítě 242 obchodních míst a 665 bankomatů. Jejich adresy včetně otevírací doby jsou k dispozici na internetových stránkách banky www.gemoney.cz.