GE Money Bank otevřela novou pobočku na Václavském náměstí

[Tisková zpráva] V souvislosti s otevřením pobočky GE Money Bank na Václavském náměstí probíhá tipovací soutěž o novou LED televizi Samsung.

Tu vyhraje tipující, který nejpřesněji odhadne rozlohu obchodního místa GE Money Bank na Václavském náměstí. Novou pobočku klienti naleznou nad Domem módy, číslo popisné 62. Pobočka nabízí bezbariérový přístup a je otevřena celý pracovní týden. Na pobočce je pro klienty připraven bankomat.

Tipovací otázka a lístky k vyplnění budou k dispozici na nové pobočce na Václavském náměstí. Zúčastnit soutěže se mohou návštěvníci pobočky až do desátého prosince. Poté proběhne vyhodnocení a nejbližší tipující vyhraje LED televizi v hodnotě 15 000 korun.

Na Václavském náměstí také celý den probíhá promo akce. Hostesky budou rozdávat kupóny s textem označujícím výhru viditelným pouze pod UV lampou. Svoji výhru si tedy návštěvníci ověří na pobočce GE Money Bank, kde jsou tyto lampy umístěny. Drobnou výhru s vánoční tématikou tedy získá na místě každý návštěvník pobočky.

Pobočka GE Money Bank na Václavském náměstí je provedena podle interiérového návrhu prestižní mezinárodní designérské společnosti IDEO, která je na trhu jedničkou ve svém oboru. Uspořádání místnosti, materiály, použité barvy i doplňkové služby, to vše reaguje na potřeby současných zákazníků. Na pobočce klientům navíc ušetří čas i samoobslužná zóna, která jim umožní rychle vyřídit základní požadavky a bankovní operace.

Na nové pobočce si klienti mohou založit například konto Genius Optimal, které představuje nový koncept balíčkových účtů. Vedle neomezeného platebního styku totiž nabízí zvýhodnění na dalších bankovních produktech a ucelenou nabídku doplňkových pojistných produktů. Nabídka pojištění zahrnuje cestovní pojištění, pojištění ztráty karty a asistenční služby. Dále také zvýhodnění hypotečního úvěru o 0,50 % na úrokové sazbě.

Klienti si zde mohou také vybrat z nové řady kreditních karet MoneyCard. V případě karty MoneyCard Gratis držitel neplatí žádné poplatky za vedení. MoneyCard Extra v ceně zahrnuje věrnostní program bene+. Luxusní karta MoneyCard Gold klientovi například poskytuje asistenční služby zdarma a věrnostní programy bene+ a gold bene+. Všichni klienti, kteří o novou kartu požádají do konce roku, mohou navíc počítat s nulovým úročením realizovaných nákupů po dobu šesti měsíců.

Klienti GE Money Bank mohou v České republice využít široké sítě 238 obchodních míst a 648 bankomatů. Jejich adresy včetně otevírací doby jsou k dispozici na internetových stránkách banky www.gemoney.cz.