GE Money Bank nabízí k běžnému účtu chytrý mobilní telefon

[Tisková zpráva] Klienti, kteří si v termínu od 15. listopadu do 31. prosince 2011 založí konto Genius Optimal, získají od GE Money Bank nejnovější model chytrého telefonu Samsung Galaxy Y.

Banka tak reaguje na rostoucí zájem o obsluhu bankovního účtu s využitím mobilních zařízení.

„Kombinace chytrého telefonu a optimalizované verze naší Internet Banky umožní klientům ovládat svůj účet včetně platebních transakcí i v terénu. Samozřejmostí je rovněž funkce vyhledání nejbližší pobočky či bankomatu,“ říká Ladislav Seifrt, ředitel přímého bankovnictví GE Money Bank, a dodává: „Do konce roku klientům se smartphony navíc nabídneme aplikaci pro dva nejoblíbenější operační systémy (iOS, Android).“

Předvánoční nabídka mobilu k účtu Genius Optimal začíná 15. 11. 2011 a potrvá do 31. 12. 2011, nebo do vyčerpání zásob. Podmínkou bezplatného získání posledního modelu mobilu Samsung Galaxy Y je uzavření smluv o běžném účtu a kreditní kartě a jejich užívání alespoň 24 měsíců. Nabídka je určena klientům nepodnikatelům, kteří nemají účet u GE Money Bank.

Konto Genius Optimal nabízí všechny služby přímého bankovnictví GE Money Bank (Internet Banka, Mobil Banka, Telefon Banka, SMS service) a telefon Samsung Galaxy Y je podporuje. Telefon využívá operační systém Android a výkonný procesor, který dovoluje stahování rychlostí 7,2 Mb/s. Displej s úhlopříčkou 3“ a větší klávesnice QWERTY jsou dostatečně komfortní pro provádění finančních operací.

Služby GE Money Bank v mobilu

Na webových stránkách banky přizpůsobených pro chytré mobily si mohou klienti rychle vyhledat nejbližší pobočku či bankomat a dostat se k nim pomocí GPS navigace, nebo si například spočítat splátku Expres půjčky. Snadno se přihlásí i do své Internet Banky, která jim umožní:

•    Zjistit zůstatek na účtu

•    Zobrazit historii transakcí včetně nezaúčtovaných transakcí kartou

•    Odeslat platbu

•    Dobít předplacenou kartu od kteréhokoli z operátorů

•    Změnit limity na platební kartě

•    Zapnout nebo vypnout internetové transakce na kartě

Komplex služeb v jedné ceně

V rámci měsíčního poplatku 199 Kč poskytuje konto Genius Optimal klientům vše, co potřebují k pohodlnému platebnímu styku. V ceně získají kromě všech služeb přímého bankovnictví také:

•    Neomezené vklady hotovosti na pobočkách

•    Veškeré příchozí a odchozí platby podané přes přímé bankovnictví