GE Capital na internetu nově na adrese www.gecapital.cz

25. dubna 2002

Od dubna naleznou zájemci společnosti patřící v České republice do skupiny GE Capital na internetu na nové adrese – www.gecapital.cz. Tento portál jim přináší informace o GE Capital Bank, GE Capital Multiservis a GE Capital Leasing a jejich produktech nejen v novém, atraktivním grafickém zpracování, ale zároveň i větší přehlednost a lepší orientaci.

Na stránkách www.gecapital.cz naleznou uživatelé veškeré informace o společnostech, které jsou v České republice členy GE Capital: GE Capital Bank, GE Capital Leasing a GE Capital Multiservis, stejně tak jako o všech jejich produktech a službách. Prezentace obsahuje i spojení na zákaznický servis, kontakty, ale také informace o možnostech kariéry v GE Capital či programech a stážích, které tato společnost organizuje pro absolventy vysokých škol. Samotná struktura nového portálu přitom rozčleňuje uživatele do třech cílových skupin: na retailové klienty, společnosti (firmy) a partnery GE Capital. Tyto různé úrovně jsou pro lepší orientaci odlišeny pomocí barev. V rámci těchto skupin jsou pak produkty a služby děleny podle potřeb klientů.

Klienti najdou na www.gecapital.cz nejen informace o produktech a službách. K dispozici jsou jim finanční kalkulačky např. pro výpočet splátek Expres půjčky či Hypotéky. Uživatelé mohou využít i interaktivní mapy pro vyhledání obchodních míst a bankomatů GE Capital Bank či prodejen, kde je možné nakoupit zboží na splátky pomocí produktů GE Capital Multiservis. Pomocí nových webových stránek GE Capital lze i některé produkty získat – je možné získat on-line O.K. kartu či si zažádat o Expres půjčku.

Zvláštní sekce portálu je věnovaná pro přímou komunikaci GE Capital se svými obchodními partnery, dodavateli a odběrateli. Jde o chráněné aplikace, do nichž je možné vstoupit pouze na základě hesla. Tato část portálu je využívaná např. pro komunikaci GE Capital Multiservis s obchodníky.

Při vytváření stránek byl kladen důraz nejen na zajímavé grafické zpracování, ale především na jasnost všech sdělení a pohodlí uživatelů. K tomu by mělo vést i to, že nyní naleznou veškeré informace o společnostech skupiny GE Capital i jejich produktech pod jednou adresou www.gecapital.cz. Nebudou tak muset opouštět domovskou stránku, navíc, je-li vše na jedné adrese, vyhledávání bude jednodušší. Ovšem pokud si pamatují stávající adresu produktu, nemusejí mít obavy, že nebudou moci infomace na nové adrese nalézt – na starých adresách je samozřejmě nastaveno automatické přesměrování do příslušné části portálu," řekl David Lorenc, vedoucí přímého bankovnictví GE Capital Bank.

Klientům jsou na portálu k dispozici odpovědi na nejčastější otázky. Pokud však odpovědi na své otázky nenajdou, mohou využít on-line chat s operátory. Pokud dávají přednost telefonickému kontaktu, najdou na portálu telefonní čísla na zelené linky GE Capital.

Klienti zde najdou aktuální sazebník poplatků, úrokový sazebník a kurzovní lístek GE Capital Bank. Součástí kurzovního lístku je i kalkulačka pro přepočet jednotlivých měn či možnost zobrazit si vývoj kurzu dané měny. Součástí nových webových stránek www.gecapital.cz jsou i profily jednotlivých společností.

Jan Hainz, tiskový mluvčí společnosti GE Capital.