GE Capital Multiservis získal Zlatý Měšec

Společnost GE Capital Multiservis zvítězila v kategorii úvěrových společností v soutěži Zlatý Měšec. O výsledcích rozhodli čtenáři finančního serveru www.mesec.cz a potvrdili tak významné postavení GE Capital Multiservis na českém trhu splátkového prodeje a vysokou oblíbenost u klientů.

Tomu odpovídá i nejvyšší spontánní znalost společnosti GE Capital Multiservis mezi společnostmi nabízejícími splátkový prodej, ověřená v průzkumu, který provedla výzkumná agentura AISA. Z průzkumů, které máme k dispozici vyplývá, že naši zákazníci jsou velmi loajální. Společnosti GE Capital Multiservis patří dlouhodobě k nejoblíbenějším úvěrovým společnostem nabízející splátkový prodej v ČR a patří jí také významný podíl na trhu, uvedl Jiří Pathy, ředitel a předseda představenstva GE Capital Multiservis. Jsme proto velmi rádi, že tato soutěž potvrdila naši oblibu u klientů, dodal Jiří Pathy.

K 30. listopadu 2003 měla společnost GE Capital Multiservis 818 758 aktivních úvěrových smluv s celkovou profinancovanou částkou 15,095 miliardy Kč. Ve srovnání s předchozím rokem to znamená zvýšení počtu smluv k 30. listopadu 2003 o 23,0 % a růst profinancované částky o 34,3 %.

Společnost GE Capital Multiservis nabízí dva produkty splátkového prodeje – Multiservis úvěr a O.K. kartu. Spotřebitelský Multiservis úvěr umožňuje nakoupit zboží bez potřebné hotovosti. Na rozdíl od leasingu se ihned po nákupu na úvěr stává zákazník vlastníkem zakoupeného zboží. Multiservis úvěr může zákazník využít až do částky 75 000 Kč. U úvěru do 18 000 Kč není potřeba potvrzení o zákazníkově příjmu. Multiservis úvěr je možné kdykoliv předčasně splatit.

Nákupní úvěrová O.K. karta je založena na principu revolvingového (automaticky se obnovujícího) úvěru. Zákazník pouze jedinkrát uzavře smlouvu a při každém dalším nákupu se již prokazuje pouze O.K. kartou a občanským průkazem. Životnost této úvěrové karty je prakticky neomezena. Úvěrový rámec je u O.K. karty 20 násobkem zvolené měsíční platby a pohybuje se v rozmezí 10 000 – 75 000 Kč.

Při žádosti o produkty GE Capital Multiservis (Multiservis úvěr a O.K. kartu) není třeba ručitele. Zákazník tak nemusí žádat nikoho ze svých blízkých o jištění úvěru. Nákup zboží na splátky je velmi rychlý, pohodlný a jednoduchý. Produkty splátkového prodeje společnosti GE Capital Multiservis – Multiservis úvěr a úvěrovou O.K. kartu – lze využít ve více než 6 000 obchodech po celé České republice. Více informací o službách společnosti GE Capital Multiservis zákazník nalezne na bezplatné telefonní lince 800 13 11 11 nebo na internetové adrese: www.gecapital.cz.

Soutěž Zlatý Měšec uspořádal český internetový finanční server Měšec.cz. Na stránkách http://zlaty.mesec.cz či www.mesec.cz mohli návštěvníci hlasovat pro nejoblíbenější finanční instituci v několika kategoriích. Vybírali nejoblíbenější banku, pojišťovnu, stavební spořitelnu, úvěrovou společnost, leasingovou společnost, investiční společnost, penzijní fond a nejpopulárnějšího obchodníka s cennými papíry.

Petra Kopecká, manažerka komunikace GE Capital Multiservis