GE Capital Multiservis uzavřel ve třetím čtvrtletí obchody za 841 milionů korun

Za třetí čtvrtletí 2003 bylo vydáno 79 460 nových O.K karet a uzavřeno 56 216 smluv o Multiservis úvěru. Celková částka, která byla těmito kartami a úvěry financována, přesáhla 841 milionů Kč, což oproti třetímu čtvrtletí roku 2002 představuje nárůst o 29 %.

Ve třetím čtvrtletí roku 2003 společnost GE Capital Multiservis uzavřela 56 216 nových smluv na Multiservis úvěr o celkovém objemu přesahujícím 597,3 milionu Kč. Všemi úvěry aktivními k 30.9. 2003 bylo financováno zboží v hodnotě 3,54 miliardy Kč.

Velmi dobré výsledky společnost GE Capital Multiservis zaznamenala i u O.K. karty. Ve třetím čtvrtletí 2003 bylo vydáno 79 460 nových O.K. karet, což oproti 47 532 kartám vydaným ve třetím čtvrtletí 2002 představuje nárůst o 67 %. Ve třetím čtvrtletí bylo aktivních celkem 490 711 O.K. karet (nárůst v meziročním srovnání o 75 %), jimiž bylo k 30.9. 2003 financováno zboží v hodnotě 10,65 miliardy Kč (nárůst ke stejnému datu předchozího roku o 46 %). Novými kartami vydanými ve třetím čtvrtletí 2003 bylo za toto období financováno zboží v hodnotě 243,8 milionu Kč (nárůst o 109 %).

Očekáváme, že velmi dobrých výsledků dosáhneme i v posledním čtvrtletí roku 2003, neboť doba před Vánoci patří k obdobím největšího zájmu o nákup a splátky, uvedl obchodní manažer společnosti GE Capital Multiservis Luboš Ondrůj. Víme, že se na výsledcích výrazně projevují akční nabídky, proto našim klientům nabízíme nejrůznější zvýhodnění i v tomto období, a to jak pro zájemce o Multiservis úvěr, tak i pro zájemce o O.K. kartu, dodal.

Klienti, kteří nyní požádají o Multiservis úvěr, se mohou rozhodnout, zda začnou poskytnutou částku splácet až po třech měsících od data nákupu, nebo zda naopak celou částku splatí do tří měsíců. GE Capital Multiservis jim ve druhém případě nebude účtovat žádné navýšení ani poplatky za zřízení úvěru nebo vedení účtu.

Petra Kopecká, manažerka komunikace GE Capital Multiservis