GE Capital Multiservis nabízí úvěr bez navýšení

Společnost GE Capital Multiservis připravila pro klienty novou variantu nákupu na splátky. Pokud klient splatí celkovou částku vydanou za nákup zboží do tří měsíců od data uzavření smlouvy, nebude mu účtováno žádné navýšení ani poplatky za zřízení úvěru nebo vedení účtu. Pro nákupy do 18 tisíc korun není zároveň nutné, aby klienti předkládali potvrzení o svém příjmu.

Uvedená akční nabídka společnosti GE Capital Multiservis spočívá ve dvou možných variantách, které může klient při nákupu na splátky využít. Pokud si klient zvolí první variantu, nakoupí zboží na splátky a splácet začne až po třech měsících od data nákupu. Pokud tedy klient uzavře smlouvu 5. srpna 2003, může začít splácet až 5. listopadu 2003. Splácení přitom probíhá standardním způsobem.

Pokud však klient aktuálně nedisponuje celkovou částkou potřebnou k nákupu vybraného zboží, ale ví, že do tří měsíců bude mít dostatek finanční hotovosti, může využít druhou variantu. Zboží nakoupí na splátky standardním způsobem a pokud pořizovací cenu zboží zaplatí do tří měsíců od data uzavření smlouvy, nebude mu GE Capital Multiservis účtovat žádné navýšení ani poplatky za zřízení úvěru nebo vedení účtu.

Věřím, že zákazníci naši novou nabídku využijí. Začíná totiž doba dovolených a platba dovolené často patří k větším položkám, které mohou citelně zatížit rodinný rozpočet.. Tříměsíční odklad splátek tedy jistě přivítají, uvedl ředitel a předseda představenstva společnosti GE Capital Multiservis Jiří Pathy. Také možnost splatit zboží do tří měsíců je velmi výhodná nabídka. Zákazníci se totiž nemusejí obávat velkých jednorázových výdajů a navíc nemusejí platit poplatky za zřízení úvěru a vedení účtu, doplnil Pathy.

U úvěru od GE Capital Multiservis si klient vybírá z velkého množství nabízeného zboží a může žádat o úvěr ve výši 3 až 25 tisíc korun. Přímá platba je 10 % ceny zboží, měsíční splátka bude spočítána zákazníkovi na místě podle výše úvěru a zvolené délky splácení (v rozmezí od 4 do 18 měsíců). Při žádosti o úvěr musí být klientovi více než 18 let, musí mít české občanství, trvalý zdroj příjmu a telefon do zaměstnání (důchodci mohou nahradit telefonem domů). Při žádosti o úvěr musí klient předložit následující doklady a náležitosti:

• platný občanský průkaz,
  • druhý doklad totožnosti – řidičský průkaz, cestovní pas, rodný list, průkaz pojištěnce zdravotní pojišťovny,
  • doklad o příjmu (pouze v případě, že výše úvěru je vyšší než 18 tisíc korun),
  • doklad pro ověření adresy,
  • pevnou telefonní linku do zaměstnání, důchodci linku domů.
Příklad nákupu na splátky s akční nabídkou GE Capital Multiservis
Cena zboží: 9 990,– Kč