GE Capital Multiservis nabízí nákup dovolené od Čedoku na splátky

GE Capital Multiservis připravil pro klienty cestovní kanceláře Čedok speciální nabídku, díky níž si mohou pořídit dovolenou z katalogu této cestovní kanceláře bez potřebné hotovosti. Zájemcům o dovolenou nyní stačí jen 30 % hotovosti a zbytek mohu postupně splácet.

Na Multiservis úvěr klienti nakupují nejen zboží a výrobky, ale stále častěji také zájezdy a dovolené. Tomuto zájmu jsme vyšli vstříc a připravili jsme speciální nabídku s cestovní kanceláří Čedok, uvedl Jiří Pathy, ředitel a předseda představenstva společnosti GE Capital Multiservis. Speciální nabídku jsme uvedli na trh již nyní, aby jej klienti mohli využít už k nákupu zájezdů na hory. Velký zájem pak očekáváme v nadcházející letní sezóně, dodal Jiří Pathy.

Zájemci o dovolenou u Čedoku nyní stačí zaplatit pouze minimálně 30 % ceny zájezdu v hotovosti. Zbývající částku může zákazník rozložit do čtyř až dvanácti měsíčních splátek. Výše úvěru se pohybuje od 3000 Kč do 75 tisíc Kč, což při minimální 30% akontaci znamená, že zákazník si může pořídit zájezd od 4300 Kč do 107 tisíc Kč.

Na jednu smlouvu je možné pořídit zájezd pro jednu i více osob. Multiservis úvěr je tak pro klienty Čedoku ideálním řešením pro pořízení rodinné dovolené. Stejně jako u standardního Multiservis úvěru platí, že není potřeba ručitele a při výši úvěru do 18 tisíc Kč není nutné žádné potvrzení o výši příjmu.

Další výhodou speciální nabídky pro klienty Čedoku je možnost pořízení dovolené či zájezdu přímo v obchodních místech cestovní kanceláře. Zájemci o dovolenou na splátky mohou vše vyřídit na místě do několika minut.

Informace o speciální nabídce pro zákazníky Čedoku najdou zájemci na obchodních místech a v katalogu Čedoku a na inzerátech a letácích společnosti GE Capital Multiservis.

Jan Hainz, tiskový mluvčí GE Capital Multiservis