GE Capital Leasing zvýhodňuje leasing ojetých automobilů

13. prosince 2001

Společnost GE Capital Leasing potvrzuje vedoucí postavení na trhu leasingu ojetých automobilů a nabízí svým klientům celou řadu výhod. GE Capital Leasing chce nabídkou vytvořit dostupnější podmínky pro nákup ojetého automobilu na leasing.

Mezi benefity určené pro kupující ojetých automobilů patří především zvýhodněné leasingové podmínky na zánovní vozy, které nejsou starší než tři roky. Koeficient navýšení se zde blíží leasingu nových automobilů. GE Capital Leasing nabízí ale i širokou škálu nabídek na ojeté vozy, a to až do stáří 11 let.

Na všechny tyto automobily nabízí GE Capital Leasing výhodné havarijní pojištění ve spolupráci s vybranými pojišťovnami. Zákazníci přivítají například pojištění od České pojišťovny, jehož sazba zohledňuje stáří vozu. Další výhodou je pojištění sedadel zdarma pro ojeté i nové vozy.

Uzavřením leasingové smlouvy s GE Capital Leasing mají zákazníci jistotu, že budou užívat automobil, který po splacení a ukončení leasingové smlouvy skutečně vejde do jejich vlastnictví. Všechny ojeté vozy, individuálně dovezené ze zahraničí, jsou navíc před uzavřením leasingové smlouvy prověřovány.

GE Capital Leasing posiluje však také jistotu zákazníka doplatit leasingové splátky, a to i v případě, že se dostane do nesnází, například dlouhodobě onemocní či ztratí zaměstnání. „Jsme jedničkou na trhu leasingu ojetých automobilů. Tuto pozici si chceme udržet, proto se neustále snažíme zákazníkům nabízet novinky, které je motivují k tomu, aby při nákupu ojetého automobilu využili finanční služby GE Capital Leasing,“ uvedla manažerka prodeje společnosti GE Capital Leasing Monika Čeledová.

Zvýhodněné nabídky GE Capital Leasing naleznou klienti u prodejců ojetých automobilů spolupracujících se společností GE Capital Leasing. Informovat se mohou na bezplatné telefonní lince 0800 –10 30 50 nebo na internetové adrese: www.gecleasing.cz.