GE Capital Leasing nabízí ve spolupráci s Českou pojišťovnou akční leasing na nové vozy Škoda

4. února 2002

Společnost GE Capital Leasing ve spolupráci s Českou pojišťovnou přináší na trh velmi výhodnou leasingovou nabídku na nové vozy značky Škoda. Současně s nižším úročením, akontací poskytovanou již od 10 procent a výhodnou pojistnou sazbou, získá každý zákazník jako bonus k leasingové smlouvě mechanické zabezpečovací zařízení Construct včetně montáže.

„Právě rekapitulujeme výsledky podzimní velmi úspěšné leasingové akce na nové vozy Škoda. Chceme na ni navázat a v období od 4. února do 15. dubna 2002 nabídneme zákazníkům ve spolupráci s Českou pojišťovnou speciální nabídku zvýhodněných podmínek leasingu na nové vozy Škoda. Výhodou při uzavření leasingové smlouvy je složení akontace (zálohy) ve výši pouhých 10 procent ceny vozu, bezkonkurenčně nízké navýšení leasingu a snížená pojistná sazba od České pojišťovny. Zákazníci v rámci této akce navíc získají jako bonus mechanické zabezpečovací zařízení Construct včetně montáže,“ uvedl manažer rozvoje nových produktů společnosti GE Capital Leasing Petr Šaštinský.

Stejně jako u podzimní leasingové akce i nyní naleznou zákazníci výhodnější služby u prodejců nových automobilů Škoda spolupracujících se společností GE Capital Leasing. Informovat se mohou na bezplatné telefonní lince 0800 – 10 30 50 nebo na internetu: www.gecleasing.cz.

Kromě uvedených leasingových benefitů mají zákazníci možnost využít i dalších výhod, které jim ze spolupráce se společností GE Capital Leasing plynou. Zákazník může za ideálních podmínek během třiceti minut odjet ve svém novém voze. Zároveň si může zvolit podle svých představ individuální výši záloh, splátek a jejich počet (v rozmezí od 24 do 60).

Mezi přednosti produktů společnosti GE Capital Leasing patří Pojištění klienta. Princip spočívá v tom, že pojišťovna hradí zákazníkovi leasingové splátky, pokud se dostane do nesnází – dlouhodobě onemocní, ztratí zaměstnání atd. Právě možnost pojistit se v leasingové smlouvě pro případ ztráty zaměstnání je u GE Capital Leasing unikátní. V poskytování Pojištění klienta je GE Capital Leasing průkopníkem. Dnes této služby využívá více než 40 procent spokojených zákazníků GE Capital Leasing.