GE Capital Leasing nabízí leasing ojetých vozů s akontací od 10 procent

18. září 2002

Společnost GE Capital Leasing, která zaujímá vedoucí pozici na trhu leasingu ojetých vozů, připravila pro všechny klienty zvýhodněnou podzimní nabídku financování ojetých automobilů „NA AUTO VÁM STAČÍ 10%“. Zákazníci tak nyní mohou uzavřít leasingovou smlouvu s nižší počáteční investicí a výhodnějšími sazbami pojištění.

Hlavní výhodou akčního produktu, který společnost GE Capital Leasing nabízí od 16. září do konce roku 2002, je snížení akontace na pouhých 10 procent z ceny ojetého automobilu. „Rádi bychom touto nabídkou navázali na velmi úspěšnou kampaň pro zájemce o leasing ojetých vozů, kterou jsme připravili v jarních měsících letošního roku,“ uvedl manažer marketingového oddělení společnosti GE Capital Leasing Jan Hrubý.

Podzimní nabídka leasingu ojetých automobilů společnosti GE Capital Leasing nepřináší pouze nízkou akontaci. Klient má možnost kromě financování vozu (v rozmezí od 24 do 60 měsíčních leasingových splátek) využít také výhodných sazeb kompletní řady pojištění vozů, které jsou připraveny ve spolupráci s renomovanými pojišťovacími společnostmi. Pokud se klient například rozhodne pro pojištění u České pojišťovny, bude moci v rámci leasingu využít také pojištění čelního skla a zavazadel s nulovou spoluúčastí.

„Pozornosti zájemců o leasing by mimo jiné neměla uniknout 10% sleva na Pojištění klienta. Tento druh pojistného krytí klienti dokonale ocení, pokud se dostanou do platební neschopnosti způsobené ať už pracovní neschopností, nebo ztrátou zaměstnání. V těchto případech za ně totiž leasingové splátky uhradí pojišťovna,“ říká Jan Hrubý.

Společnost GE Capital Leasing spolupracuje téměř s tisícem autobazarů po celé České republice, kde mohou klienti zvýhodněnou nabídku financování ojetých automobilů využít. V případě zájmu o další informace je pro klienty GE Capital Leasing k dispozici bezplatná telefonní linka 0800 103 050 (po přečíslování 22. 9. 2002 nové telefonní číslo: 800 103 050) nebo internetovské stránky, adresa: http://www.gecleasing.cz.