GE Capital Bank snižuje úrokové sazby hypotéky na 4,99 %

14. října 2002

GE Capital Bank snížila s platností od pondělí 14. října 2002 úrokové sazby hypoték. Sazby byly sníženy o 0,6 procentního bodu. GE Capital Bank tak nyní poskytuje Hypotéky s úrokovou sazbou již od 4,99 % p. a.

GE Capital Bank snížila sazby pro všechny nabízené fixní periody úročení hypotéky:

* Hypotéka s roční fixní periodou je nyní úročena 4,99 % p. a. Dosud byla úročena 5,59 % p .a., došlo tedy ke snížení o 0,6 procentního bodu.

* Hypotéka s pětiletou fixní periodou je od 14. října úročena 5,69 % p. a. Dosud byla výše této úrokové sazby 6,29 % p. a., což představuje snížení o 0,6 procentního bodu.

„Snížením úrokových sazeb hypoték vycházíme vstříc klientům, kteří mají zájem o financování nového bydlení prostřednictvím hypotéky GE Capital Bank. Vzhledem k možnému zániku státního finanční podpory na nové bydlení v příštím roce, očekáváme s blížícím se koncem roku růst zájem klientů o získání hypotéky. Nabízíme proto klientům nejen snížení úrokových sazeb, ale i rychlé vyřízení hypotéky, kterou standardně zpracováváme do pěti dnů po předání dokladů klientem,“ řekl Martin Techman, manažer hypoték GE Capital Bank.

Minulý týden již GE Capital Bank snížila s platností od 7. října úročení hypoték s pětiletou fixací o 0,7 procentního bodu na 5,59 % p. a. pro nemovitosti, které klient získá u některých partnerských realitních kanceláří a developerů. Pro klienty je podstatné, že jde o garantovanou sazbu, za níž mohou hypotéku skutečně získat.

Martin Techman, manažer hypoték GE Capital Bank