GE Capital Bank má v ČR již téměř dvě stovky obchodních míst

GE Capital Bank se v roce 2004 podařilo rozšířit síť obchodních míst i bankomatů. Klienti tak nyní mají k dispozici celkem 192 obchodních míst a 362 bankomatů.

GE Capital Bank provozuje nyní v České republice již celkem 192 obchodních míst. K původním 185 tak nově přibylo pět otevřených v listopadu a prosinci loňského roku – v Praze 3, Praze 10, Ostravě – Hrabůvce, Jeseníku a Plzni. Dvě nová obchodní místa otevřela GE Capital Bank na počátku roku 2005 – v Praze 10 a Českých Budějovicích, další dvě obchodní místa budou otevřena ještě do konce ledna, a to v Krnově a Havířově.

Hustou síť dobře vybavených obchodních míst považujeme za klíčový faktor pro přímý kontakt s klienty, řekl ředitel retailového bankovnictví GE Capital Bank Jan Rollo a doplnil: proto v rozšiřování sítě našich obchodních míst budeme pokračovat.

Ačkoli je u klientů GE Capital Bank jedna z nejvyšších penetrací přímého bankovnictví, chceme, aby byl pro ně vždy dostupný jejich bankéř, který jim kvalifikovaně poradí a pomůže. Potvrdil to i velký zájem stávajících i nových klientů o služby nově otevřených obchodních míst, dodal Jan Rollo.

Kromě otevírání nových obchodních míst probíhá také remodelování stávajících obchodních míst GE Capital Bank. Ke konci roku 2004 proběhl v osmi obchodních místech banky, v dalších dvou proběhne v lednu.

Naše koncepce vzhledu obchodních míst GE Capital Bank je založena na otevřenosti, jednoduchosti a pohodlí. Cílem je, abychom klientům poskytovali služby rychle a jednoduše v příjemném, útulném prostředí. To platí jak pro nová, tak pro remodelovaná obchodní místa, řekl ředitel retailového bankovnictví GE Capital Bank Jan Rollo.

GE Capital Bank má s 362 bankomaty čtvrtou největší síť v ČR

Naším cílem je, aby byly bankomaty našim klientům k dispozici tam, kde je potřebují, proto je umísťujeme zejména v exponovaných místech, jakými jsou obchodní centra či nákupní zóny měst, řekl Jan Rollo.

Spolu s výběrem hotovosti získávají klienti GE Capital Bank prostřednictvím bankomatů i informaci o aktuálním zůstatku, který má klient na svém účtu. Tato informace je vytištěna na každé bankomatové stvrzence. Jde vždy o aktuální informaci, která je on-line získávána z bankovního systému GE Capital Bank. Současně GE Capital Bank na obrazovce svých bankomatů klienty informuje krátkým sdělením o novinkách, které jim banka nabízí.

Nyní GE Capital Bank vlastní 4. nejrozsáhlejší bankomatovou síť v České republice. Provozuje v ní výhradně moderní bankomaty Wincor-Nixdorf, které vedle výběru hotovosti umožní v budoucnu poskytování i dalších služeb a jsou technologicky připraveny i na akceptaci čipových karet.

Eva Chaloupková,
manažerka komunikace GE Capital Bank