GE Capital Bank již letos poskytla Osobní půjčky Expres za téměř šest miliard korun

V prvních devíti měsících letošního roku došlo k dynamickému růstu zájmu klientů o Osobní půjčku Expres od GE Capital Bank. Celkový objem nově poskytnutých půjček dosáhl v tomto období celkem 5,9 miliardy korun, což představuje meziroční nárůst o 29 %.

V období od počátku letošního roku do konce září poskytla GE Capital Bank celkem více než 116 tisíc Osobních půjček Expres v objemu přesahujícím 5,9 miliardy korun. V meziročním porovnání to představuje nárůst počtu poskytnutých úvěrů o 23 % a nárůst objemu o 29 %. Ve stejném období loňského roku poskytla GE Capital Bank klientům celkem 95 tisíc půjček v objemu 4,6 miliardy korun.

Celkové portfolio Osobních půjček Expres vzrostlo k 30. září meziročně o 31 % na 12,4 miliardy korun. O dynamickém růstu svědčí srovnání s celkovým růstem trhu, který podle srpnových údajů České národní banky rostl o 10 %.

Rostoucí trend očekáváme také posledním čtvrtletí letošního roku. Nasvědčuje tomu i rekordní zájem o Osobní půjčku Expres v září, kdy jsme klientům poskytli celkem 858 milionů korun, řekl ředitel retailového bankovnictví GE Capital Bank Jan Rollo. Na zářijovém úspěchu se podílela zejména právě probíhající nabídka „Půjčka v akci!“, v rámci níž klientům nabízíme úvěry se splatností 72 měsíců ve výši 50 tisíc korun s garantovanou měsíční splátkou jen 999 korun a 75 tisíc korun s garantovanou splátkou 1499 korun. Jde o nejvýhodnější garantované měsíční splátky na českém trhu pro tyto výše úvěru a doby splatnosti. Akce pokračuje až do konce října, dodal Jan Rollo.

Osobní půjčka Expres je neúčelový úvěr, u kterého GE Capital Bank nevyžaduje žádné ručení, přičemž o poskytnutí rozhodne banka na počkání. Prostřednictvím Osobní půjčky Expres si mohou klienti půjčit 30 až 200 tisíc Kč. Dobu splatnosti si mohou zvolit podle svých požadavků v délce 24, 30, 40, 50 , 60 a 72 měsíců.

Schválení Osobní půjčky Expres od GE Capital Bank trvá obvykle jen 1,5 až 3 minuty, průměrná doba od podpisu smlouvy o Osobní půjčce Expres do připsání peněz na účet klienta činí 2 hodiny.

Jednoduchost vyřízení spolu s rychlostí celého procesu – od žádosti přes schválení až po připsání peněz – dělá z Osobní půjčky Expres jeden z nejžádanějších úvěrových produktů na českém trhu. Při dotazování klientů na hlavní důvod, proč se rozhodli právě pro Osobní půjčku Expres, označila rychlost více než třetina z nich.

O poskytnutí Osobní půjčky Expres mohou jak klienti GE Capital Bank, tak i všichni ostatní požádat nejen na obchodních místech banky, ale také prostřednictvím internetu. Díky jednoduchému formuláři na adrese www.exprespujcka.cz je žádost o půjčku i rozhodnutí o ní otázkou několika minut.

Dostupnosti Osobní půjčky Expres pomáhá také telefonní linka 844 844 844, na níž mohou zájemci o úvěr předběžně zjistit, zda mohou úvěr získat, v jaké výši a s jakou měsíční splátkou.

Eva Chaloupková,
manažerka externí komunikace GE Capital Bank