Fio: Výrazné snížení poplatků

Fio, burzovní společnost, a.s., největší český on-line broker, který zprostředkovává obchodování s akciemi na trzích v ČR, USA a SRN, oznamuje snížení poplatků.

Fio, burzovní společnost, a.s. se drží své strategie nabízet klientům vysokou kvalitu služeb při trvale nejdostupnějších cenách na českém trhu.

S platností od dnešního dne, tj. 11.10.2005 vyh­lašuje společnost nový ceník základních služeb. Změny se projevují zejména v segmentu KOBOS Burzy cenných papírů Praha, a.s., který je nejvíce využívaný trh pro drobné české investory. Minimální poplatek za obchod se snižuje na 60 Kč a do objemu obchodu 100.000 Kč je poplatek nově 0,6%. Ve druhém objemovém pásmu od 100.000 Kč do 250.000 Kč se poplatek snižuje na 0,5% +100 Kč a snížení se promítá i do dalších pásem.

Významné změny doznal také poplatek pro největší evropský akciový trh Xetra, kde Fio, burzovní společnost, a.s. získala v loňském roce členství jako první z českých obchodníků s cennými papíry. Minimální poplatek na tomto trhu se snižuje z dosavadních 11,95 EUR na 9,95 EUR.

Toto výrazné snížení poplatků není nijak časově omezeno a platí pro všechny klienty Fio, burzovní společnosti, a.s.

Více na stránce http://www.fio.cz/…c_zaklad.pdf

Jana Tatyrkova