Fincom International spolupracuje s Komerční bankou v oblasti přímého bankovnictví

Produkty mojebanka a expresnílinka budou dodávány prostřednictvím dealerské sítě Fincom

Praha, 8. října 2001 Fincom International a.s., společnost skupiny Fincom Group a vedoucí dodavatel klientských přístupových zařízení ve střední Evropě, dnes ohlásila spolupráci s Komerční bankou, jednou z největších finančních institucí v České republice. Na základě tohoto partnerství budou obě společnosti spolupracovat na dodávkách produktů v oblasti přímého bankovnictví.

Společnost Fincom International přináší do společného projektu rozsáhlou dealerskou síť, která je schopna pokrýt všechny regiony České republiky. Tímto kanálem budou prodávány špičkové produkty přímého bankovnictví mojebanka a expresnílinka, které vyvinula a v současné době svým zákazníkům nabízí Komerční banka.

Prodej těchto produktů prostřednictvím vysoce specializované sítě dealerů výpočetní techniky přinese vysoký komfort pro koncové zákazníky. Odborníci z dealerské sítě firmy Fincom jsou zákazníkům schopni zajistit kvalitní vybavení pro připojení k Internetu, mj. i v rámci výhodných akcí prováděných ve spolupráci se společností Fincom a ostatními partnery.

mojebanka je moderní služba internetového bankovnictví, která umožňuje provádět vybrané bankovní operace v on-line režimu. Služba klientovi dovoluje nepřetržitý přístup do banky, přičemž všechny vybrané účty lze obsluhovat z libovolného počítače napojeného na Internet z kanceláře nebo z domova.

expresnílinka Komerční banky je další službou přímého bankovnictví, která umožňuje provádět veškeré bankovní operace prostřednictví telefonu. Klient KB využívající tento produkt může z libovolného místa v ČR nebo zahraničí např. zjišťovat okamžitý stav zůstatku na svém účtu, zadat převodní příkaz, zadat či zrušit trvalý příkaz, založit termínovaný vklad apod.

„Naše společnost se snaží neustále nabízet svým obchodním partnerů nové obchodní příležitosti,“ řekl Martin Košut, CEO Fincom Group. „Aktuální spolupráce s Komerční bankou poskytne našim dealerům atraktivní příležitost prodeje dnes velmi žádaných služeb přímého bankovnictví. Díky kvalitním a spolehlivým službám Komerční banky a zkušenostem společnosti Fincom s distribucí high-tech produktů získají koncoví zákazníci snadný přístup k nejmodernějším bankovním službám.“

O Fincom Group
Fincom Group představuje skupinu tří samostatných akciových společností s českým kapitálem, které zaujímají přední postavení na středoevropském trhu s informačními a komunikačními technologiemi a službami. Skupina Fincom Group je tvořena firmami Fincom International, Fincom.Net a Fincom-Materna Communications. Fincom International se soustřeďuje na datové komunikace, je dodavatelem populárních faxmodemů značky Microcom. Fincom.Net, e-business část Fincom Group, vyvíjí, provozuje a poskytuje formou outsourcingu systém UBTS, který umožňuje ve společnostech efektivně podporovat obchodní a marketingové e-commerce transakce. Fincom – Materna Communications působí jako poskytovatel služeb v oblasti mobilních datových komunikací.

Fincom Group vedle výsadní pozice na českém a slovenském trhu posiluje také své postavení na trzích v Maďarsku a Polsku. V současné době dále expanduje se svými produkty především do Řecka, Chorvatska, Bosny a Hercegoviny a do zemí Středního východu.