FABIA ZA POLOVINU

Společnost ŠkoFIN ve spolupráci se Škoda Auto a Českou pojišťovnou připravila akční nabídku s názvem „Fabia za polovinu“.

Jedná se o spotřebitelský úvěr s roční splatností a nulovým navýšením (RPSN 0 %). Princip je velmi jednoduchý. Zákazník na začátku zaplatí hotově 50 % ceny vozu a téměř ihned může odjet svou novou Fabií. Zbývající polovinu uhradí až za rok a to bez jakéhokoli navýšení. Během následujících 12 měsíců nemusí platit vůbec žádné splátky, pouze havarijní pojištění a povinné ručení, které navíc získá za velmi výhodných podmínek od České pojišťovny. Například pro model Fabia Classic v základní výbavě stačí mít 133 000 Kč.

Během roku se zákazník může v klidu rozhodnout, jakou formou bude financovat zůstatek kupní ceny vozu. Má na výběr tři základní varianty:

1. hotovostní zaplacení zbývající částky bez jakýchkoliv úroků a navýšení,
  2. financování kterýmkoli produktem od ŠkoFINu tzn. leasingem nebo úvěrem za běžně platných podmínek,
  3. odkoupení rok starého vozidla autorizovaným obchodníkem a uhrazení druhé půlky ceny vozu z jeho prodeje.

Nabídka platí pro všechny modely Fabia a je určena jak pro soukromé osoby tak i podnikatele a firmy a je platná již od 22. prosince 2006. Od tohoto data také běží podpůrná reklamní kampaň v televizi a tisku.

ŠkoFIN patří do koncernu Volkswagen a jeho posláním je především podpora prodeje koncernových vozů – Škoda, Volkswagen, Seat a Audi.