Expresní linka KB má 400.000 klientů!!!

Praha 25. 9. 2003 – Expresní linka Komerční banky získala v těchto dnech svého čtyřsetisícího klienta, čímž obhájila přední místo mezi bankami v ČR v oblasti telefonního bankovnictví.

V meziročním srovnání představuje nárůst uživatelů telefonního bankovnictví KB více než 65 %, přičemž v současné době uzavírá smlouvu o užívání Expresní linky v průměru 20.000 klientů měsíčně.

V únoru letošního roku rozšířila KB nabídku služeb telefonního bankovnictví o tzv. automatizovaný hlasový systém (IVR), který umožňuje rychlejší a pohodlnější přístup k vybraným operacím.

Tento systém umožňuje klientovi rovněž jednodušší identifikaci prostřednictvím mobilního telefonu. V tomto případě již nemusí klient zadávat své rodné číslo nebo IČ. Stačí si u telefonních bankéřů zaregistrovat číslo mobilního telefonu, podle kterého je klient při každém dalším telefonním hovoru automaticky identifikován. Komerční banka je jedinou bankou na českém trhu, která tuto formu obsluhy nabízí.

Markéta Dvořáčková
Divize Komunikace