Evropsko-ruská banka oznamuje otevření pobočky v Karlových Varech

[Tisková zpráva] V Karlových Varech, dne 14. 4. 2010, Evropsko-ruská banka (ERB) rozšiřuje své působení v České republice.

Ve středu 14. dubna 2010 v 15.00 hodin byla v Karlových Varech na adrese Moskevská ul. 10 slavnostně otevřena dosud první pobočka banky. Nyní budou moci využívat služeb ERB nejen klienti v Praze, ale i v metropoli západních Čech.

Slavnostního otevření pobočky se zúčastnili zástupci velvyslanectví Ruské federace v České republice, vedení a akcionáři Evropsko-ruské banky a První česko-ruské banky (Moskva), zástupci magistrátu a podnikatelských kruhů Karlových Varů.

Pobočka ERB v Karlových Varech poskytuje svým klientům komplexní spektrum bankovních služeb, včetně poskytování úvěrů, depozit, platebních karet, internetového bankovnictví, peněžních převodů, dále hotovostní služby pro soukromé osoby a korporátní klienty prováděné přes pokladní přepážku. Klienti ERB v Karlových Varech si mohou zřídit běžné účty a depozita ve čtyřech základních měnách–v českých korunách, eurech, amerických dolarech a ruských rublech.

Tím, že je ERB součástí bankovní skupiny, která je přítomna v České republice i v Rusku, může banka nabídnout obyvatelům  Karlových Varů mimořádně výhodné kurzy nákupu / prodeje rublů a korun v hotovosti a dále službu, která je v České republice ojedinělá a která umožňuje levně a rychle (během jednoho pracovního dne) uskutečnit převod peněžních prostředků v CZK i RUB z České republiky do Ruska a naopak.

Obsluha klientů v karlovarské pobočce ERB probíhá jak v českém tak i v ruském jazyce. Před
budovou pobočky je pro pohodlí návštěvníků zřízeno zvláštní bezplatné parkoviště. Pobočka je
otevřena od pondělí do pátku od 9.00 do 17.00 hodin. Informace o práci a poskytovaných službách pobočky ERB v Karlových Varech lze získat na telefonním čísle: +420 353 350 110. Ředitelem pobočky je Ing. Pavel Šmída

Evropsko-ruská banka zahájila svoji činnost v České republice dne 7. dubna 2009 a v současné době nabízí svým klientům komplexní bankovní služby. Banka se ve své činnosti přednostně orientuje na poskytování komplexních bankovních služeb těm subjektům, které jsou účastníky obchodněekono­mických vztahů mezi Českou republikou a Ruskem.