Europ Assistance – nové kontrakty na domácí asistenci a concierge služby

[Tisková zpráva] Společnost Europ Assistance, jedna z předních společností na trhu asistenčních služeb, zahájila spolupráci s pojišťovnou Victoria Volksbanken a nově poskytuje Concierge služby pro Citibank.

Novým partnerem společnosti Europ Assistance se stala slovenská pojišťovna Victoria Volksbanken. Tato pojišťovna se na trhu profiluje zejména v oblasti bankopojištění. Europ Assistance nově zajišťuje pro klienty Victoria Volksbanken služby domácí asistence a některé související likvidační služby.

Základním principem této služby je telefonní linka, na které jsou klientům nepřetržitě k dispozici vyškolení operátoři, kteří efektivně pomáhají vyřešit běžné i urgentní potřeby v souvislosti s domácností či nemovitostí.

V průběhu pojištění je asistenční služba klientovi k dispozici i pro bezplatnou pomoc v případě běžných potíží v domácnosti – kapající kohoutek, zabouchnutí dveří od bytu a jiné. Nepřetržitě jsou zajištěny instalatérské, topenářském, plynárenské, elektrikářské a zámečnické služby. Na objednání pak i dalších 15 druhů řemesel a služeb.

Služby domácí asistence jsou určeny jak pro pojišťovny, banky, stavební spořitelny a realitní společnosti, tak i pro hobby markety.

Novým trendem je segment asistenčních služeb v oblasti Concierge services.  Tyto služby zahrnují pomoc s aktuální potřebou klienta, ať již se jedná o oblast kultury (např. zajištění vstupu do divadla), sportu (informace o golfových hřištích), transportu (zajištění dopravy tam i zpět) či potřeby romantického charakteru (dovezení květin, objednání večeře). Tyto služby jsou většinou doménou hotelů, avšak svou oblibu si tato asistence získává u majitelů VIP platebních karet.

Europ Assistance nově poskytuje balíčky Concierge služeb pro Citibank a využívat je mohou držitelé vybraných bankovních karet.