Euromoney: Nejlepší bnakou v regionu je Raiffeisen

[Tisková zpráva] Raiffeisen Bank International byla pošesté v řadě vyhlášena nejlepší bankou ve střední a východní Evropě podle hlasování prestižního časopisu Euromoney.

Skupina Raiffeisen rovněž získala ceny pro nejlepší banky v Albánii, Bělorusku a Ukrajině. Toto ocenění RBI  je už třetím letošním titulem pro nejlepší banku regionu.

Raiffeisen Bank International AG (RBI) vyhrála včera ocenění pro nejlepší banku střední a  východní Evropy od časopisu Euromoney. Dceřiné banky skupiny Raiffeisen byly vyhlášeny nejlepšími bankami na svých trzích v Albánii, Bělorusku a Ukrajině. „Střední a východní Evropa podle nás zůstává nejvýznamnějším evropským růstovým regionem. Tyto ceny opět potvrzují naší práci a zapojení v regionu,“ komentoval výsledky generální ředitel RBI Herbert Stepic.

RBI obdržela toto ocenění již pošesté v řadě. Daří se i jednotlivým dceřiným bankám, Raiffeisen Bank v Albánii získala tento titul posedmé, běloruská Priorbank a ukrajinská Raiffeisen Bank Aval vyhrály shodně popáté.

Ocenění od Euromoney je už třetím letošním titulem RBI, cenu pro nejlepší banku ve střední a východní Evropě skupina Raiffeisen získala rovněž v dubnu od Global Finance a před týdnem od EMEA Finance.

Euromoney je jedním z nejvýznamnějších světových finančních magazínů. Jeho ceny „Awards for Excellence“ už podvacáté oceňují nejlepší finanční instituce na jednotlivých trzích a ve více než stovce zemí světa.