eTel přichází s novými cenami za ADSL

Praha, 23. června 2005 - Společnost eTel, člen skupiny eTel Group, aktualizovala s nadcházejícím létem cenovou nabídku vysokorychlostního ADSL připojení – a to jak ceny základního připojení pouze na internet, tak v kombinaci s tarify hlasových služeb Easy Call Business.

Stálá nabídka tarifů ADSL platí od poloviny tohoto měsíce. Například připojení eTel Internet ADSL Standard při agregaci 1:50 a přenosu dat limitovaném do 2 GB stojí 590 Kč měsíčně. Při kombinaci s hlasovou službou (např. minimálně za 5000 Kč měsíčně) je tato služba již za 250 Kč / měsíčně (bez DPH).

Neméně zajímavé jsou pro zákazníky společnosti stálé ceny hlasových služeb Easy Call Business. Právě s tímto tarifem mohou zákazníci využít výhodných cen ADSL Combi. V nově zjednodušeném cenovém plánu jsou sloučena místní a meziměstská volání – základní cena 1,05 Kč/min. Jsou také připraveny množstevní slevy, které mohou například při celkové provolané měsíční částce převyšující 5 000 Kč dosáhnout až 12 % na místní a meziměstská volání – 0,92 Kč /min a 8 % na volání do mobilních sítí – 3,95 Kč/min.

Více informací naleznete na internetových stránkách společnosti www.etel-group.cz a v přiložených cenících.

Markéta Novotná
eTel ČR