Era zve na dobročinný koncert Motol Motolice

[Tisková zpráva] Již počtvrté proběhne v areálu Břevnovského kláštera dobročinný koncert Motol Motolice, který podporuje jako hlavní partner Era od Poštovní spořitelny. Každý, kdo 2. května přijde, se může těšit na vystoupení kapel Čechomor, United flavour a Toxique. Zároveň tak přispěje na dobrou věc. Celý výtěžek ze vstupného poputuje již tradičně na podporu kliniky dětské hematologie a onkologie ve FN Motol.

„Jsme rádi, že se  z této akce  již stala tradice, na kterou si vždy najde cestu mnoho lidí. Charakter a cíl koncertu zůstává stále stejný – sto procent ze vstupného bude věnováno onkologicky nemocným dětem z Fakultní nemocnice Motol, konkrétně nadaci Národ dětem,“ vyjádřil se ombudsman Poštovní spořitelny Martin Kovář.

Letošní ročník startuje v 15.00 hodin, jako první vystoupí Toxique, poté budou následovat United flavour a v 19.00 přijde řada na Čechomor. Více informací o celé akci je k dispozici na adrese www.motol-motolice.cz.

Nadace Národ dětem se od svého vzniku snaží pomáhat nemocným dětem, zlepšovat diagnostické a léčebné možnosti a podílet se také na psychické a sociální péči. Poštovní spořitelna se v rámci společenské odpovědnosti zaměřuje nejen na oblasti finančního vzdělávání a bezpečnosti na internetu, ale především na integraci zdravotně znevýhodněných osob. Kromě toho také podporuje zajímavé hudební projekty. Koncert Motol Motolice pak obě tyto oblasti úspěšně propojuje.