Era slaví první narozeniny

[Tisková zpráva] Era od Poštovní spořitelny oslaví během dubna své první narozeniny. Při této příležitosti proběhne autogramiáda herečky Evy Holubové, která je mediální tváří značky Era. Dále se v rámci narozeninových oslav uskuteční před Finančními centry Poštovní spořitelny představení umělců pouličního divadla a pro všechny příchozí jsou připraveny dárky.

„Při zrodu Ery bylo naším hlavním cílem maximálně zjednodušit produktovou nabídku a poskytnout klientům srozumitelné, praktické a dostupné služby. Po roce fungování je zřejmé, že jsme se vydali správnou cestou a naše snaha přináší ovoce. Stále jsme však jen na startu a i nadále se chceme co nejvíce přizpůsobovat potřebám dnešních zákazníků,“ popisuje Petr Vondráček, manažer Marketingové komunikace Poštovní spořitelny.

Slavnostní zahájení prvních narozeninových oslav Ery proběhne  30. března v pražském Finančním centru v Revoluční ulici. Od 17 hodin se zde bude konat autogramiáda populární české herečky Evy Holubové, kterou přivítá průvod umělců pouličního divadla. Zájemci si mohou nechat podepsat hrnek na kávu známý z televizní reklamy na Era osobní účet a také je pro všechny zúčastněné připraveno drobné pohoštění.

V průběhu dubna se ve všech Finančních centrech Poštovní spořitelny uskuteční narozeninový týden, který bude vždy zahájen představením umělců pouličního divadla. Během celého tohoto týdne budou před Finančními centry hostesky nabízet kolemjdoucím stírací losy, které jsou ve všech případech výherní.

Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků. Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.