Era / Poštovní spořitelna poskytuje klientům slevu 0,40 Kč na pohonné hmoty v síti čerpacích stanic Čepro EuroOil

[Tisková zpráva] Z rostoucích cen benzinu a nafty se v poslední době nejednomu řidiči několikanásobně zvýšil tlak. Slabá korunu a vysoké daně ženou ceny pohonných hmot do astronomických sfér. Era / Poštovní spořitelna podává svým klientům pomocnou ruku a v síti čerpacích stanic Čepro EuroOil nabízí slevu 0,40 Kč na litr pohonných hmot.

„Tato sleva je přiznávaná každému, kdo za pohonné hmoty v některé ze 191 čerpacích stanic Čepro EuroOil v České republice platí platebními a kreditními kartami  Ery / Poštovní spořitelny. Stačí natankovat pohonné hmoty v minimální výši 300 Kč,“  říká Libor Svoboda, manažer pro Produkty a služby Poštovní spořitelny.

Klienti Ery / Poštovní spořitelny navíc mohou při nákupu pohonných hmot na čerpacích stanicích Čepro EuroOil využít i služby CashBack, tedy vybrat si hotovost přímo na stanici až do výše 1500 Kč. A to bez poplatků.