Era od Poštovní spořitelny zve do kinematografu bratří Čadíků

[Tisková zpráva] V rámci Filmového léta 2010 opět startuje kinematograf bratří Čadíků. V pojízdném kině se promítají výhradně české filmy, vstupné je dobrovolné a jeho výtěžek je věnován na dobročinné účely. Letošní ročník Filmového léta se uskutečnil díky podpoře Ery od Poštovní spořitelny, která je partnerem projektu.

„Smyslem této akce je nabídnout široké veřejnosti kvalitní české filmy, a k tomu ještě přispět na dobrou věc – výtěžek je určen handicapovaným, dětem či na podporu léčby onkologických onemocnění. Toto spojení je také důvod, proč akci s radostí sponzorujeme,“ vysvětlil Petr Vondráček, manažer marketingové komunikace Poštovní spořitelny.

Kinematograf letos projede od 1. července do 31. srpna celkem 40 měst po celé České republice, promítat se budou čtyři vybrané české filmy. Na návštěvníky budou navíc na místě čekat soutěže zajímavé drobnosti od Poštovní spořitelny.

Za posledních deset let vybral Kinematograf bratří Čadíků více než pět milionů korun. Náklady spojené s provozem jsou kryty díky podpoře partnerů a sponzorů, jen díky tomu může být vstupné každoročně věnováno na dobročinné účely.

Nová produktová značka Era zjednodušuje produktovou nabídku a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků.