Equa bank dnes zvýšila úroky na termínovaných vkladech.

[Tisková zpráva] Na ročním termínovaném vkladu zvýšila sazbu na 3,25 % p. a. a na půlročním termínovaném vkladu obnovila úročení 3 % p.a. To jsou aktuálně jedny z nejvyšších úrokových sazeb u těchto produktů na českém trhu.

„Navazujeme na předvánoční jednorázovou akci, kde jsme klientům již nabídli úrok 3 % u půlročního termínovaného vkladu. Protože odezva na tuto nabídku byla opravdu velká a klienti u nás díky ní na termínovaných vkladech během 6 týdnů uložili bezmála miliardu korun, znovu jsme tuto úroveň sazby obnovili, tentokrát bez časového omezení,“ říká vedoucí produktového oddělení banky Peter Michajlov.

Klienti banky si mohou termínovaný účet založit sami bezplatně v internetovém bankovnictví nebo na kterékoliv ze 13 poboček Equa bank. Minimální vklad je 20 tisíc korun, maximální výše není omezena.

„Úrok 3 % na půlročním vkladu je pro klienty, kteří jsou opatrní a nechtějí peníze na dlouho vázat, výhodnou variantou výnosného spoření při zachování snadné dostupnosti peněz v relativně krátkém časovém horizontu. Klienti, kteří jsou si jistí, že mohou peníze uložit na celých 12 měsíců, získají se sazbou 3,25 % opravdu mimořádně atraktivní výnos,“ doplňuje Peter Michajlov.