eBANKA UVÁDÍ NA TRH PLATEBNÍ KARTU VISA CLASSIC PARK HOSTIVAŘ

Praha, 5. června 2003 – eBanka uvedla na český trh co-brandovanou mezinárodní debetní kartu Visa Classic Park Hostivař, která spojuje výhody bezhotovostního placení s originálním věrnostním programem, jenž spotřebitelům umožňuje získávat body za nákupy v centru Park Hostivař. Věrnostní program má dvě etapy: v první etapě, která potrvá do prosince letošního roku, se držitelé karet zúčastní soutěže o hodnotné ceny. Později na tuto etapu naváže systém bonusů Parku Hostivař.

Za každý nákup v obchodním centru Park Hostivař, který bude uhrazen novou platební kartou Visa, obdrží zákazník body. Systém odměňování je jednoduchý – 10 bodů za 100 Kč. Čím častěji bude zákazník platit kartou u obchodníků, tím více se zvyšuje jeho šance na výhru. Soutěž končí 20. prosince 2003. Vítěz získá osobní automobil, druhá cena je zahraniční zájezd pro dvě osoby a třetí cena systém domácího kina. Počet získaných bodů mohou držitelé karty sledovat ve speciální sekci svého účtu u eBanky.

I v druhé fázi zůstane systém získávání bodů stejný – při každém nákupu kartou se zákazníkovi připíší body, které pak může vyměnit za poukázky na zboží a služby u obchodníků v Parku Hostivař. Při dosažení určitého počtu bodů bude účet zasílat podmíněnou zprávu (fax, e-mail) do nákupního centra Park Hostivař, kde zákazník obdrží poukázku v určené hodnotě. Ten pak vymění u obchodníka za vybrané zboží.

„Platební karta Visa Park Hostivař je dalším nástrojem, jak zatraktivnit zákazníkům nákupy v našem centru. Kromě sbírání bodů jsou pro její majitele připraveny ve většině obchodů zvýhodněné ceny. Jsem přesvědčena, že zákazníci ocení tento nadstandard, který v českých obchodních centrech prozatím není běžný. Máme v úmyslu k této kartě průběžně přidávat další bonusy, od možnosti útraty nasbíraných bodů za zboží nebo služby v centru Park Hostivař až po různé klubové výhody,“ doplňuje Lucie Suchánková, marketingová manažerka centra Park Hostivař.

„Spolupráce eBanky, Parku Hostivař a asociace Visa je dobrým příkladem toho, jak platební karty Visa poskytují přidanou hodnotu u běžných každodenních nákupy,“ řekl Miloslav Kozler, manažer pro Českou a Slovenskou republiku asociace Visa International CEMEA. „Také tato iniciativa nepochybně prohloubí povědomí české veřejnosti o tom, že karty Visa jsou bezpečným a běžným platebním nástrojem.“

V případě zájmu o novou kartu Visa Classic Park Hostivař můžete volat na bezplatnou informační linku eBanky 800 124 100. Další informace najdete také na internetových stránkách Parku Hostivař www.parkhostivar.cz.

---konec---

O asociaci Visa International
Visa je přední světový platební systém. Roční objem plateb kartami Visa dosahuje 2,4 bilionů dolarů. Karty Visa je možné použít v bezkonkurenční akceptační síti ve více než 150 zemích světa. Asociace Visa hraje zároveň rozhodující úlohu při zavádění nových platebních produktů a technologií, což přináší prospěch 21 000 spolupracujícím finančním institucím i držitelům karet s vlaječkou Visa. Visa je vedoucím hráčem v oblasti plateb na internetu a je iniciátorem vytvoření tzv. u-commerce – možnosti platit pomocí jakéhokoli osobního komunikačního zařízení, v kteroukoli hodinu a kdekoli na světě.

Internetová adresa asociace Visa: http://www.corporate.visa.com