eBanka má i letos Účet roku 2006; v kategorii Nejdůvěryhodnější banka roku 2006 je druhá

Praha, 26. října 2006 – Z letošního ročníku uznávané soutěže MasterCard Banka roku 2006 si eBanka odnesla dvě prestižní ocenění. Odborná porota přisoudila titul Účet roku 2006 právě účtu eBanky. V hlasování veřejnosti se eBanka umístila na druhém místě v kategorii Nejdůvěryhodnější banka roku 2006.

Osobní účet eBanky byl vyhlášen Účtem roku 2006. eBanka tak obhájila své prvenství z předchozího ročníku soutěže. Účet eBanky nabízí nejlepší přímé bankovnictví v ČR jak z hlediska rozsahu, tak bezpečnosti služeb. Jako jediný na trhu nabízí Osobní účet možnost pracovat až s deseti měnami najednou. Ojedinělou službou je pohotový úvěr, díky kterému klient může čerpat úvěr do hodiny, bez návštěvy pobočky, jediného papíru či telefonátu. Stejně tak Osobní účet klientovi umožňuje investovat do podílových fondů z pohodlí domova. Klient, který eBanku má jako hlavní banku, neplatí žádné paušální poplatky, platí jen za využité služby a má výběr ze všech bankomatů všech bank za 6,90.

eBanka se letos umístila také na jednom z čelních míst v hlasování veřejnosti o Nejdůvěryhodnější banku roku 2006, skončila na druhém místě. V tomto ocenění se zúročuje klientský přístup, transparentní obchodní politika a trvale vysoká kvalita produktů a služeb eBanky.

Titul Nejdynamičtější banka roku 2006 si z letošního ročníku soutěže MasterCard Banka roku 2006 odnáší Raiffeisenbank.