eBanka informuje o poskytnutí Spotřebitelského úvěru do deseti minut

Praha 3.12.2003 – eBanka zavedla nový systém schvalování spotřebitelských úvěrů a povolených debetů. Klienti eBanky se tak do 10 minut dozví, zda obdrží spotřebitelský úvěr či povolený debet v požadované výši. Navíc neúčelové spotřebitelské úvěry eBanka nabízí od již 8,5 % p.a.

Zejména v předvánočním období očekáváme, že klienti i ostatní zájemci o půjčky ocení rychlost schvalovacího procesu, doplňuje Pavel Makovský, ředitel divize Interní a Externí komunikace a dodává: eBanka spravovala ke konci listopadu t.r. necelých 4.000 spotřebi­telských úvěrů, což představuje více než 500%ní nárůst proti začátku roku.

Zájemci o půjčku mohou své možnosti prověřit na nově zavedeném prescoringu na webové stránce eBanky. Stejná pravidla platí pro žadatele o půjčku, kteří nejsou klienty eBanky. Účet u eBanky není podmínkou schválení úvěru. U automaticky autorizovaných žádostí může bankéř obratem rozhodnout o schválení žádosti, pokud s ním provedl kvalitativní hodnocení a klient doložil veškeré požadované podklady. Díky automatické autorizaci je tak eBanka bankou, která může klientovi poskytnout úvěr v rámci jednoho dne.