Držitelé MoneyCard mohou vyhrát pohádkovou dovolenou za 100 000 Kč

Držitelé kreditní karty MoneyCard mohou nyní v soutěži „Okamžik nezaplacení“ vyhrát dovolenou v hodnotě 100 000 korun dle vlastního výběru. Podmínkou zařazení do soutěže je platba kartou v zahraničí a zaslání fotografie z dovolené, a to v období od 10. června do 31. srpna 2007. Atraktivní soutěž pořádá společnost MasterCard a je určena pro všechny držitele platebních karet MasterCard a MasterCard Electronic.

„Lidé využívají kreditní karty stále více jako běžný platební nástroj, protože jsou pro ně levným, výhodným a dostupným finančním produktem. Takovým příkladem je také MoneyCard, která nabízí jedny z nejnižších nákladů na správu úvěrového účtu. Jsme rádi, že její držitelé budou moci během soutěže získat kromě jejích běžných výhod také něco navíc,“ uvedl předseda představenstva a generální ředitel společnosti GE Money Multiservis Charlie Coode.

Autoři 10 nejlepších fotografií vybraných odbornou porotou budou oceněni poukazem na dovolenou podle vlastního výběru v hodnotě 100 000 Kč od společnosti Firo Tour. Vítězné fotografie budou po vyhodnocení soutěže zveřejněny v časopisech 21. století, Týden a Tina.

Kreditní karta MoneyCard je druhou nejrozšířenější kreditní kartou v České republice a počet jejích držitelů stále dynamicky roste. V prvním čtvrtletí letošního roku dosáhl počet aktivních uživatelů 246 tisíc, ve srovnání s rokem 2006 šlo o nárůst 69 %. Od ledna do března 2007 si lidé prostřednictvím MoneyCard pořídili zboží za 1,03 miliardy ko­run.

Společnost GE Money Multiservis financovala v loňském roce nákupy za více než 9,6 miliard korun, a potvrdila tak svoji vedoucí pozici na českém trhu splátkového prodeje. V prvních třech měsících roku 2007 byl objem financovaného zboží u GE Money Multiservis více než 2,2 miliardy korun.