Držitelé kreditních karet vydaných společností GE Money Multiservis mohou nyní získat veškeré informace o své kartě přes Internet Banku

Společnost GE Money Multiservis, lídr splátkového prodeje v České republice, nabízí nově pro všechny držitele kreditních karet MoneyCard, Avon, Makro a Electro World možnost využívat zdarma služby Internet Banky. Pomocí této služby získají okamžitý přehled o své kartě - například o výši svého úvěrového rámce, provedených transakcích, zbývající částce pro čerpání nebo uhrazených splátkách. Držitelé kreditní karty si mohou o založení Internet Banky zažádat na kterékoli pobočce GE Money Bank.

„Držitelé kreditní karty získají díky Internet Bance o své kartě perfektní přehled z pohodlí svého domova. Do budoucna plánujeme pro naše zákazníky její funkčnosti dále rozšiřovat,“ říká Charlie Coode, generální ředitel a předseda představenstva společnosti GE Money Multiservis.

Internet Banka klientům nabízí:

• Přehled všech karet klienta,
  • Detailní informace ke zvolené kartě:
  • Přehled nezaúčtovaných a provedených transakcí za zvolené období,
  • Přehled provedených splátek kreditní karty,
  • Informace pro případ požadavku na zablokování karty,
  • Přehled doplňkových služeb klienta.

Klienti si mohou vyzkoušet funkčnost Internet Banky na stránkách www.gemoney.cz/kreditnikarty, kde je umístěna i její demo verze ke kreditní kartě.

V portfoliu kreditních karet GE Money Multiservis je nejrozšířenější karta MoneyCard. Ta je zároveň druhou nejrozšířenější kreditní kartou v České republice a počet jejích držitelů stále dynamicky roste. V prvním čtvrtletí letošního roku dosáhl počet aktivních uživatelů 246 tisíc, ve srovnání s rokem 2006 šlo o nárůst 69 %. Od ledna do března 2007 si lidé prostřednictvím MoneyCard pořídili zboží za 1,03 miliardy ko­run.

Společnost GE Money Multiservis financovala v loňském roce nákupy za více než 9,6 miliard korun, a potvrdila tak svoji vedoucí pozici na českém trhu splátkového prodeje. V prvních třech měsících roku 2007 byl objem financovaného zboží u GE Money Multiservis více než 2,2 miliardy korun.