Držitelé karet HVB Bank mohou soutěžit o novou kuchyň, vstupenky na MS 2006 ve fotbale a další ceny

Držitelé platebních karet vydaných HVB Bank Czech Republic mohou v průběhu letošního jara soutěžit o hodnotné ceny. Soutěže jsou připraveny pro držitele karet asociací VISA i MasterCard.

Držitelé platebních karet MasterCard by měli upřednostňovat platby kartou před platbou v hotovosti zejména do 30. dubna 2006. Každá platba nad 200 Kč jim totiž otevírá cestu na světový šampionát ve fotbale. Stačí po každé platbě kartou MasterCard nebo Maestro v hodnotě nad 200 Kč tipovat, kolik plateb bylo provedeno v rámci Vánoční soutěže MasterCard v České republice na konci roku 2005. Co platba, to jedna šance vyhrát 2 lístky na Mistrovství světa ve fotbale včetně letenek, ubytování, polopenze a kapesného 500 EUR. Mimo to lze soutěžit také o osm LCD televizorů s DVD rekordérem Philips. Své tipy mohou držitelé karet HVB Bank odevzdat prostřednictvím telefonu, SMS zpráv nebo internetových stránek www.mastercard-soutez.cz.

Zkrátka nepřijdou ani držitelé karet asociace VISA. Všechny platby kartou uskutečněné v období od 1. dubna do 30. června 2006 jim umožní odpovědět na otázku: „Kolik odpovědí obdržíme formou SMS a z internetových stránek www.SoutezVisa.cz za soutěžní období?“. Autoři nejpřesnějších tipů získají exklusivní kuchyň Sykora v hodnotě 250 000 Kč, televizor Panasonic v hodnotě 45 000 Kč, nebo poukázky na nákup domácích spotřebičů. Hlasovat mohou držitelé karet HVB Bank prostřednictvím SMS zpráv nebo na internetových stránkách www.SoutezVisa.cz.

Obě soutěže nenutí držitele platebních karet MasterCard a Visa více utrácet. Naopak je motivují k častějším platbám kartou a šetří jim čas, který by jinak strávili výběrem hotovosti z bankomatu.

O vydání platební karty MasterCard a Visa mohou zákazníci zažádat na jakékoliv pobočce HVB Bank.