Dovolenou je možné zaplatit na splátky s produkty GE Capital Multiservis

5. února 2003

Mnohé cestovní kanceláře již zahájily prodej zájezdů na léto 2003. Při placení zájezdů mohou zájemci využít i úvěrové produkty – splácení dovolené v menších částkách tak umožní získat dovolenou podle svých snů i těm, kteří si nemohou či nechtějí dovolit velká jednorázová vydání. Produkty společnosti GE Capital Multiservis, Multiservis úvěr a O.K. kartu, lze přitom využít po celé České republice na celkem 80 místech cestovních kanceláří. Se zajímavou nabídkou se mohou zákazníci setkat například v cestovní kanceláři Čedok.

Prostřednictvím Multiservis úvěru či úvěrové O.K. karty lze zaplatit dovolenou po celé České republice, a to ve 32 pobočkách cestovní kanceláře Čedok, 16 pobočkách Autoturistu, 13 pobočkách Firo Tour, 7 pobočkách kanceláře Globtour, 3 pobočkách CK Alexandria, 2 pobočkách Horizont Travel, 2 pobočkách Gargano CZ, 2 pobočkách Adria Travel a dále v cestovních kancelářích egap 91, Gong Tour a Stopa.

Možnost využití splátkového prodeje při platbě dovolených a zájezdů vítá mnoho klientů společnosti GE Capital Multiservis. Svědčí o tom v současnosti vzrůstající zájem o nákup dovolených na splátky. „Platba dovolené často patří k větším položkám, které mohou citelně zatížit rodinný rozpočet. Možnost splácet ji s využitím Multiservis úvěru či O.K. karty tak umožní rozložení částky na delší období,“ uvedl Jiří Pathy, ředitel a předseda představenstva GE Capital Multiservis.

Konkrétní zvýhodněnou nabídku přináší například cestovní kancelář Čedok. Držitel O.K. karty, který nakoupí prostřednictvím tohoto produktu GE Capital Multiservis, získá pětiprocentní slevu na zájezd. Zákazník není žádným způsobem vázán a může si vybrat libovolný druh zájezdu. V nabídce cestovní kanceláře Čedok lze kromě jiného nalézt řadu zimních dovolených, které si může zákazník na O.K. kartu zakoupit. Čedok však již prodává i dovolené na letní měsíce, kde je možné splátkového prodeje také využít. Detaily o aktuálních nabídkách dovolených, které je možné financovat na splátkový prodej GE Capital Multiservis, nalezne zákazník na internetových stránkách www.cedok.cz.

I tam, kde produkty společnosti GE Capital Multiservis nelze využít přímo, mohou zákazníci platit s pomocí úvěrové O.K. karty – peníze si totiž mohou prostřednictvím O.K. karty vyzvednout v bankomatech nebo na obchodních místech sesterské společnosti GE Capital Bank a poté platit za zboží a služby i v těch provozovnách či obchodech, které O.K. kartu dosud neakceptují.

Sesterská GE Capital Bank má velmi rozšířenou síť 257 bankomatů, kde je možné také O.K. kartu využít. Patří mezi ně i horská střediska v Krkonoších (například Pec pod Sněžkou, Vrchlabí, Trutnov), na Šumavě (například Klatovy, Sušice, Horažďovice, Prachatice), na Moravě (například Rožnov pod Radhoštěm, Valašské Meziříčí, Vsetín) a další. Seznam všech obchodních míst a bankomatů nalezne zákazník na internetové adrese: www.gecapital.cz.

Informace o produktech GE Capital Multiservis

Nákupní úvěrová O.K. karta je založena na principu revolvingového (automaticky se obnovujícího) úvěru. Zákazník pouze jedinkrát uzavře smlouvu a při každém dalším nákupu se již prokazuje pouze O.K. kartou a občanským průkazem. Životnost této úvěrové karty je prakticky neomezena. Úvěrový rámec je u O.K. karty 20 násobkem zvolené měsíční platby a pohybuje se v rozmezí 10 000 – 75 000 Kč.

Spotřebitelský úvěr Multiservis umožňuje nakoupit zboží bez potřebné hotovosti. Na rozdíl od leasingu se ihned po nákupu na úvěr stává zákazník vlastníkem zakoupeného zboží. Multiservis úvěr může zákazník využít až do částky 75 000 Kč. U úvěru do 18 000 Kč není potřeba potvrzení o zákazníkově příjmu. Multiservis úvěr je možné kdykoliv předčasně splatit.

Při žádosti o produkty GE Capital Multiservis (Multiservis úvěr a O.K. kartu) není třeba ručitele. Zákazník tak nemusí žádat nikoho ze svých blízkých o jištění úvěru. Nákup zboží na splátky je velmi rychlý, pohodlný a jednoduchý. Více informací o službách společnosti GE Capital Multiservis zákazník nalezne na bezplatné telefonní lince 800 13 11 11 nebo na internetové adrese: www.gecapital.cz.