Dokážete utratit 100 000 Kč za 60 minut?

Společnost MasterCard vyhlásila boj platbám v hotovosti. Pomocí nové kampaně s názvem „Hotovost prohrála závod s časem“ podporuje společnost MasterCard platby kartami Maestro. Pět vítězů soutěže si bude moci vychutnat skutečnou nákupní horečku. V obchodním centru dle výhercova výběru bude MasterCard po dobu 60 minut financovat nákupy každého z nich až do výše 100 000 Kč.

Držitelé platebních karet Maestro jsou automaticky zařazeni do soutěže, pokud v období od 10. září do 31. října 2007 použijí svou kartu k platbě za zboží či služby v minimální hodnotě 50 Kč. Výherci se stane hned pět držitelů karet Maestro, kteří v soutěžním období uskuteční nejvyšší počet plateb kartou.

„Každý držitel platební karty Maestro se může zúčastnit soutěže, aniž by kvůli tomu musel utrácet více peněz. Každá, i drobná platba, zvyšuje šanci na výhru,“ uvedl Ján Čarný, generální ředitel MasterCard Europe pro Českou republiku, Slovensko a Ukrajinu. „Cílem soutěže je motivovat držitele karet k placení kartou za běžné drobnější nákupy. Používání platebních karet s sebou oproti platbě hotovostí přináší řadu výhod jakými je například větší pohodlí a bezpečnost. Platební karty představují pro každého člověka jedinečnou možnost, jak si efektivně ulehčit a zjednodušit život,“ dodal Ján Čarný.

V případě stejného počtu plateb více účastníků soutěže rozhodne celkový peněžní objem těchto plateb. Má-li držitel více karet Maestro, může soutěžit s každou z nich zvlášť, počet plateb provedených různými kartami se však nesčítá.

Držitelé karet Maestro mohou navíc využít speciálních výhodných nabídek při platbě kartou u vybraných obchodníků. Knihkupectví Kanzelsberger nabízí 10% slevu při dalším nákupu dětské knihy. Lékárny Lloyds poskytují okamžitou slevu 50 Kč při nákupu kosmetiky Vichy v hodnotě vyšší než 500 Kč. Prodejny sportovního zboží Sportisimo nabízejí při nákupu nad 1.500 Kč slevu 100 Kč na další nákup.

Podrobné informace o soutěži s platebními kartami Maestro lze nalézt na internetových stránkách www.mastercard-soutez.cz, kde je rovněž k nahlédnutí herní plán soutěže.