Dobří klienti dostanou od Home Creditu zpět všechny úroky

[Tisková zpráva] Bezva Vánoce mohou mít všichni zákazníci, kteří s Home Creditem nakoupí na splátky. Pokud klient bude úvěr řádně a včas splácet, dostane po zaplacení poslední splátky zpět všechny úroky na kreditní kartu.

K získání bezúročného úvěru tak stačí pouze bezproblémové splácení, žádné další podmínky klient splňovat nemusí. Zvýhodněný úvěr je k dispozici ve více než tisícovce prodejen po celé republice a dvou stech e-shopech až do konce roku.

„Během kampaně Bezva Vánoce odměňujeme klienty jednoduše za to, že splácejí. Toto je jediná podmínka – uhradit pravidelnou měsíční splátku řádně a včas,“ uvádí obchodní ředitel Home Creditu Vojtěch Ščevík. Po ukončení úvěrové smlouvy dostane klient úroky zpět na kreditní kartu od Home Creditu, kterou buď již používá nebo mu ji společnost vystaví. Z kreditní karty je možné úroky jednorázově bez poplatku vybrat z bankomatu nebo s ní zaplatit v obchodě či na internetu.

K financování vybraného zboží mohou lidé využít úvěr se splatností jeden rok, který nevyžaduje platbu předem. Minimální výše úvěru je tři tisíce korun, horní hranice pak bez omezení. „Například na úvěru ve výši 25 tisíc korun se splátkou kolem 2400 korun přeplatí zákazník necelé čtyři tisíce. Ty dostane zpět,“ uzavírá Ščevík.